BOSS Orange

När jag fick min födelsedagspresent från eleven.se följde det med en godispåse med olika parfymprover...
och jag fastnade för BOSS Orange. Den luktar ju så sjukt gott!
Synd bara att jag använder parfym så sällan, annars hade jag köpt den direkt :)


Jag är svag för hundögon!

Jag har nyss insett att jag är svag för hundögon. Jag klarar inte av att se dem. Så fort ja ser dem går jag sönder inombords. Det är ju bara att ta som exempel Edward i filmen "Edwards Scissorhands" (Jonny Depp spelar så grymt bra i den btw), när han har brutit sig in i huset och insett att han gjort fel....alltså jag går sönder!!!!

Happy Halloween/ lilla jag

Jag vet vad jag kommer att få ;)

Wiieee!!

Kommer att få OBH-Nordicas vågtång i födelsedagspresent.
Äntligen! Har velat ha den jätte länge :)






(eleven.se)


fransk manikyr

Gjorde fransk manikyr idag. Depend har de bästa nagellacket för det. Det är inte för tjockt och inte för täckande + att de är billigt. Men det är viktigt att ha rätt längd på naglarna för de här. Det kan se konstigt ut om de är för
korta, eller för långa!




första snön



Wiiee!!
Äntligen har årets första snö kommit.
Nu ska jag ut och göra snöänglar ;)

/lilla jag


luktar alldeles för mkt!

Var in en sväng på Lush idag för att köpa en present till en kompis. Jag gillar den affären jättemycket för att produkterna är färska och annorlunda...

men alltså de luktar ju alldeles för mkt där inne!När man går ut därifrån stinker man av alla lukter och de sitter kvar i kläderna. Ibland när jag står vid Max kan jag känna lukten från Lush komma spridandes med vinden....Nej, jag fattar faktiskt inte hur de som jobbar där står ut. Jag beundrar dem för det :)

Rockband!

Blev en hel helg med spel den här gången och det var faktiskt sjukt kul som omväxling. Under hela lördagskvällen spelade vi Rockband2 och under hela söndagskvällen spelade vi Mario Olympic på Wii och testade bland annat tennis, spjutkastning, simning och golf. Tro det eller ej - men jag har faktiskt träningsvärk i höger axel och arm. Så nånting ger de ju.

Men jag tycker mest om Rockband! Jag gillar att leka rockstjärna ;)

80-tals makeup

Läste i Cosmo att det är inne med 80-tals makeup nu. Därför passar ju denhär ögonsminkningen jättebra, som jag provat för nått år sedan. Men att måla läpparna starkt (precis som under 80-talet) till starkt färgade ögon har ju aldrig varit någon hit...så den trenden kommer jag inte anamma.

/ lilla jag


Pistagegrönt nagellack i höst?!

Är så lycklig idag för att jag har fått mitt första nummer av min helårsprenumeration på Cosmo. Läste att det är inne med pistage-grönt nagellack i höst. Kan tänka mig att det kan se snyggt ut med rätt så neutrala kläderna,  som tex mörka jeansleggins + en vit stor t-shirt.

Men...det kommer ändå ta ett tag innan jag vänjer mig vid den här gröna nyansen...det är ju den färgen folk brukar få i ansiktet när de mår illa ;)


Och en annan sak förresten!
Nu har jag köpt alla julklappar för i år. Skönt att slippa stressa med det :)

Kramar/ lilla jag

vilka våghalsar!!



Wiieee nu har första isen kommit till Luleå!!

Såg några våghalsar tidigt i morse som åkte skridskor på Björkskatafjärden när jag cyklade till praktiken. De var verkligen modiga för hur tjock kan isen egentligen vara om den bara frysit under en enda natt??

Men vilken tur att jag hade med mig kameran! Ska börja ha med mig den oftare :)

// lilla jag


Sundaste 2minuters-frukosten

Sånna här höst dagar när det är kallt och rått ute, passar de bra med en god och nyttig frukost som gör att man får bättre motståndskraft mot alla jobbiga förkylnings-attacker. Men de är ju inte alltid man ids/har tid  att stå och göra värsta brakfrukosten.....

Jag kör på gröt därför att den innehåller en massa nyttiga fibrer,  
+ att man håller sig mätt på den länge,
+ att de bara tar 2 min i mikron och sen är den klar. 

Istället för att ta sylt i den kan man ju ta frysta blåbär och hallon och blanda ner, som jag gör. Bären smälter av värmen i gröten så de spelar ju ingen roll att de inte är färska. De innehåller ju samma vitamin-mängd ändå.




och vet du vad de bästa är....att man får sova längre på morgonen :D


en udda idé

Heej igen!!

Ja lyssnar på NRJ nu och de spelar låten Disco stick med Lady Gaga...ja säger bara: herreguud!!! (förlåt farmor för gud-ordet) :S Jag tror faktiskt inte hon vet vad de hon sjunger betyder och hur de uppfattas...eller så vet hon det och tycker om det...Man vet ju aldrig :P

Joo haha förresten!! ¨Såg den gamla filmen Bert igår morse på nya SF-kanalen och gissa vad jag såg??!! Laila Bagge :D Haha ja de är sant! Hon är statist och står och dansar tillsammans med Benny Frisk (han som skulle lära dem att förföra kvinnor). De var lite kul faktiskt :)

Fick för mig en sak för några dagar sen...jag får ju för mig rätt udda idéer ibland, sann estet som ja är :P Vart så ispirerad av den svart-vita klänningen som jag bloggat om i ett tidigare inlägg så jag var bara tvungen att prova att sy en , fast i design a la Malin. För det är ju svårt när jag är student och bara har lån+bidrag. De är inte precis så att jag har råd att köpa värsta designerplaggen!! Så jag tog ett gammalt linne som jag inte använde längre och en klänning, klippte av överdelen på klänningen och nederdelen på linnet- och vipps:

 - Funkar ihop med svarta skor+svarta strumpbyxor :)


Läste förresten på mjölkpaketet i morse att man faktiskt kunde blanda jordgubbsglass i latte. Lät supergott! Måste bara prova det någon dag. Och om man tycker de är lite fel årstid för gubbar kan man ju ta kanel istället.


(www.norrmejerier.se)


Nu var de slut på de roliga! Vi höres/ lilla jag


Några frisyrer genom åren

Hej bloggis, äntligen helg och äntligen frisk!!

Kom på en sak- Jag vill ha en vågtång!!!
Vill ha den nu nu nu!!
Men den är ju så dyr...får vänta med det :(

Det var ett tag sen jag hade vågigt hår. Men då var det inte vågigt av vågtången utan av flätor+fukt. Har provat ha skruvlockar också ett tag, men nu är jag jätteless på det. Det är rakt som gäller nu!!
Jag har också provat ha brunt hår men de trivdes jag inte alls i...

Några frisyrer genom åren:

2003:

2005:



2006




2009:



och där avslutade min frisyrhistoria, men det kommer mera ;)


Ikväll blir de basket, Plannja- Södertälje.
Jag tippar: 87-70, till Plannja såklart, Johan Åkesson kommer göra flest poäng.
...och det kommer vara grym stämning i hallen - sooom alltid ;)

Haa de!! / lilla jag


RSS 2.0