Förändring :)

Hej hej!

Har inte haft någon tid att blogga på ett tag....Lulebo tapetserade om i kontoret så vi var utan dator. Men nu är allt klart och vi kan använda datorn igen. Jag blev supernöjd över resultatet här i kontoret. Det blev gråa tapeter med mönster i. Laddar upp bilder senare för batterierna till kameran är tyvärr slut...

Tidigare idag var vi förbi blomsterlandet och handlade...de började klia i mina gröna fingrar när sommarvärmen smög sig på så vi handlade lite till balkongen; en tomatplanta, en paprikaplanta, tre smultronplantor, två jordgubbsplantor och en hängpelargon. Får ha dem inomhus till de inte längre är risk för nattfrost. Längtar också till vi får blommorna från Lulebo. De brukar komma i början av Juni..vår balkong kommer se ut som en djungel, jag lovar ;)

Vi har också hunnit måla om badrummet och den fula träbrädan ovanför spisen till vitt. Nu ser allt så nytt och fräscht ut! Tänk vad lite vit färg kan göra..:)

Hann inte jobba mer än måndag och tisdag eftersom att det var skola idag. Imorgon är de ju röd dag så då får vi ta de lugnt hemma och njuta av ledigheten...kanske får jobb på fredag om vi har tur!!

Nu ska vi ta de lugnt, laga scones och kvällsmysa. Kramar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0