Nya dojor

Jag köpte ett par svarta sneakers igår för super-pris, så nu har jag både ett par svarta och ett par vita. Jag tänkte först köpa ett par blommiga, men då ändrade jag mig i sista sekund. Det är ju lättare att matcha med en helsvart sko.


Kul med lite variation

Tänk, det är redan FREEDAAG!
Behöver jag säga så mkt mer :D


Citron

Veckans nyhet: Jag har börjat med citron i dricksvattnet!
Skivorna som blev över från citronen fryste jag in till senare tillfällen...den hinner ju mögla annars.


Mumms ;)

Snart blir det Bodystep. Det känns dubbelt så kul att träna nu när det är vår faktiskt. Jag har som extra mycket energi nu när det är så fint väder!


Tuesday

Nu har jobveckan kickat igång och det känns som att det kommer bli extra intensivt. Jag kommer jobba på två olika ställen nästan varje dag. Hoppas att det lönar sig...


Vill ha sommar!


Stoppa tiden, tack!

Gud vad härlig påskhelgen har varit. Vi har fått supergod mat och de har varit soligt och varmt varje dag. Finns det någon som kan stoppa tiden och låta påsklovet vara för evigt?! :P


Wazzaaaahh

Just nu taggar jag inför spin 45 ikväll.
Det ska bli skönt att träna lite kondition :)


Vårtecken i norr

Vilken härlig dag!
Just nu tar jag en paus från solandet. Det är supervarmt på balkongen och jag har redan hunnit få lite bränna, fastän jag smort mig med spf 25.

Här är lite kort på vårtecken hemma "på vår gata i stan" ;)


Lite grönt gräs skymtar bland de bruna löven...


Jordgubbsplantorna har överlevt vintern och tittar fram...


Penseerna har överlevt de kalla nätterna..


Isen har börjar smälta...

Efter solandet ska vi avrunda dagen med påskbuffé hos pappa.
Det kan inte bli en härligare påskhelg..!


Påskhelg

Schema för idag:

* cykla till Kvantum och handla inför helgen, fylla påskäggen
* städa
* tvätta undan vinterkläderna
* grilla
* fredagsmysa med pojkvännen


Glad Påsk! :)


reMbemba reMbemba Rudy Mbemba!

Alltså det var ju som sagt hemmamatch för LF igår...och jag vet faktiskt inte vad som flög i mig. Var jag 14 år igen? Det verkade så haha ;P

Även fast matchen sög och de förlorade med mer än 10p så hade jag hoppet uppe ända till de sista att de skulle vinna. Sen efter matchen var jag bara tvungen att träffa Rudy Mbemba. Han var ju faktiskt bäst i laget (han gjorde ju flest poäng). Så jag gjorde det! Fatta impulsivt??!!


Vi satt precis bredvid LF. De var kul :)


Haha jag var skitskämmig och sa "Jag har en låt till dig Rudy, den går såhär: reMbemba, reMbemba, Rudy Mbemba" och han skrattade. Haha min kille tyckte jag var skämmig. Inte så konstigt kanske ;)

Det var iaf skitkul att vara så här impulsiv.
Alla borde prova det!


Basket!

Vi ska på basket ikväll för första gången i år. Det är också första matchen vi ser LIVE sedan de bytte sponsorer från Plannja till LF så jag har fortfarande svårt för att säga LF Basket. Det känns konstigt, för mig är dem fortfarande Plannja!

Ett annat plus är att vi (alltså jag och min kille) har fått gratisbiljetter till den matchen. Det är sjukt skönt för annars kostar biljetterna 200kr/st. Jag ska försöka ta några roliga kort....hoppas bara min kille inte tycker att jag är för skämmig haha ;D


Färgklickar

Jag längtar jättemycket till ikväll!
Vi ska träna Zumba och tränaren vi kommer ha är så himla kul. Förra passet tog hon upp en kille på scenen och skakade rumpa med honom. Fan va kul de var alltså. De var typ fest på träningen ;D

Det är så härligt med vår. Jag invigde min skinnjacka igår, fast jag ångrade mig lite när jag cyklade hem från jobbet och det blåste svinkallt. Men jag har inte blivit förkyld än så det är ett plus!

Idag ska jag matcha min rosiga tubsjal med mitt rosiga nagellack.



Rosa är min färg!


BildBOOM

Nu är jag hemma från Skellefteå och självklart har jag med mig en massa kort där ifrån!!

Jag börjar med kort från lördagen:

Vi firade min killes födelsedag medan snön smälte utanför


Jag köpte en majblomma. Det kändes som en heroisk instast åt barnen som sålde dem ;)


Någon smygfotade mig..


"Även vuxna kan leka". Här leker min kille och lilla Oskar tillsammans

Jag avslutar med bilder från söndagen:

På söndag var det dags för konfirmation


Clara och Farmor


Jag tog ett smygfoto




Clara tog också några proffsfoton


Jag och syster

Det var min helg i bilder.
Hoppas att ni har haft lika kul som jag!


Solskydd

Jag har börjat använda solskydd nu eftersom att jag är ute så mycket i mitt jobb och inte vill utsätta mig för alldeles för hög dos av skadligt ljus. Jag har testat dessa:


ACO:s produkter är bra och jag är nöjd med dem. Men Garniers solskydd är inte bra för den åker in i huden för snabbt så man hinner inte se var man har smörjt den- vilket kan resultera i flammig solbränna. Jag rekommenderar inte den om ni ska köpa solskydd!

Nu blir det blogguppehåll!
Jag kan återkomma om helgens händelser på måndag ;)


På bussen..

Ibland när jag sitter på bussen vill jag bara gömma mig i ett hörn och lyssna på musik. Men andra gånger kan jag tycka att det är superkul att lyssna på andras diskussioner och kommentarer!

Jag tar inte bussen från stan så ofta men när jag väl har gjort det har jag hört en massa roliga kommentarer om modellerna på bilderna från Lindex som ligger precis vid busshållplatsen:

Ett barn: Kolla vad lång, ser ut som en giraff!! hahaha xD

Kille 1: Jag fattar inte grejen med den där modellen. Hon ser ju ut som en kille och är inte ens snygg...
Kille 2: Men det är väll det som är själva "grejen" med modeller. Att de ska se originella ut. Tjejer som är snygga är oftast inte bra modeller.


(lindex.se)

Jag tycker de är kul iaf...:)


Snygga träningskläder is the shit!

För några dagar sedan hörde jag en ganska intressant diskussion där de kritiserade människor som tränade och gick "all-in" från topp till tå, alltså med träningskläder och allt dedär...

- Men alltså, kom igen! De som kritiserar andra för att de har snygga träningskläder är ju egentligen bara bittra över att de själva inte tränar lika hårt. Det är faktiskt kul att ha snygga kläder när man tränar! Allt handlar ju bara om en känsla...jag skulle aldrig kunna träna i sunkiga mjukisbrallor och en stor fläckig t-shirt - inte för att det är fult utan för att det skulle bli grymt svettigt och det skulle kännas som att jag tränade med ett stort täcke runt mig. Det ska vara snäva, tunna kläder, helst i polyester!


Jag köpte de här linnet på stadium bara för att det var så snyggt i ryggen...:)


Skrämmande...

Jag tänkte på en sak igår när jag gick på en prommis med min kompis...

Vad är grejen med headset?
Okey, att det är bättre för skallen att ha mobilen en bit ifrån pga strålningen. MEN alltså, det ser ju sjukt ut när folk pratar i dem. Det ser ju ut som att de pratar för sig själva!

Det värsta är ändå de som pratar i headset och samtidigt tittar på en annan person. Alltså man tror ju att de pratar med personen de tittar på då. Det har hänt mig en gång och jag svarade "ursäkta vad sa du?" för jag hörde inte riktigt, och han svarade "Jag pratar i telefon..". Det var lite skämmigt faktiskt xD


Det här är säkert världens äldsta diskussion, men idag kan man faktiskt inte skilja på om folk som pratar rakt ut är lite "schizo" eller om de är helt normala! Det är lite skrämmande...


dubbel träning :)

Idag blev det både outdoorwalking + indoorwalking. Vi började med en timmas promenad runt vattnet och avslutade med ett 45minuters träningspass på sportcentret. Jag är helt slut i mina lår. Men det är härligt så här efteråt...:)


En lyckad lördag

Idag har jag trotsat den kvarvarande snön och planterat penseer utanför dörren. Jag hoppas de överlever, de ska ju tåla lite kyla!

Snart kommer syrran Hanna på besök med sin kille och sen blir det grillpremiär. Det känns som att det kommer bli en lyckad lördag :)






Trevlig helg :)


Kladdiga chokladmuffins

I morse var jag konstigt hurtig...jag orkade faktiskt gå upp och spinna 7-7.45. Det är en bedrift för mig som har svårt att ta mig upp på morgonen! Den största motivationen jag hade var att jag hade ställt in mig på att träna fredagsmorgonen under hela veckan. Annars hade jag nog tagit en sovmorgon idag :P

Och från träning till bakning...

Igårkväll fick jag värsta bak-ilet! Jag blev supersugen på att baka något med choklad i så jag bakade kladdiga chokladmuffins. Eftersom att jag bara hade ett ägg hemma så halverade jag satsen, vilket resulterade i endast 4 muffinsar (kan också ha berott på att jag använde cupcakeformar).


Recept för 4 kladdiga chokladmuffins
(grundrecept finns i ICA:s sju sorters kakor)

50 g margarin
1 ägg
1,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
0,5 krm salt
2 msk kakao
1 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver

Smält margarinet och rör ihop alla ingredienser till en jämn smet. Klicka ut i formar - fyll dem inte till mer än 3/4. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 10 min. Klart!


Jag och mina I-landsproblem...

Nu håller mitt nagellack på att ta slut...och jag blir så arg för just den färgen säljs inte längre!


"Lilly gloss" heter den - med den perfekta röd-rosa färgen som inget annat märke har..

I-landsproblem...eller hur ;D


Tandläkarskräck

Nu är jag hemma från tandläkaren och allt har gått bra. Men jag var faktiskt nervös, trodde ju att jag skulle komma därifrån med flera nya hål att lagas och nya feta räkningar (-det är därför jag känner en sådan skräck för tandläkare, alltså för alla pengar de snor). Som tur var hade jag inga hål som behövde fixas och mina tänder hade aldrig varit så friska. Jag misstänker att det beror på att jag börjat använda tandtråd varje dag. Skitjobbigt - men det lönar sig :)

Dessutom hade jag fått 600kr i bidrag från försäkringskassan så undersökningen blev superbillig för mig. Sweeeet!!


När jag var hos tandläkaren passade jag på att köpa nya tandborstar. Den svarta till min kille, den rosa till mig och den vita till tänderna längst bak (också till mig hehe). Nu är det bara att ladda inför ytterligare ett friskt år :)


...och fram åker påskpyntet!

Jag har hunnit påskpynta idag! Inte för att jag tycker det är snyggt, utan för att det är tradition, alltså det är något man måste göra helt enkelt. Mamma byter ju till och med gardinerna till påsk. Det gör inte jag, utan jag nöjer mig med att ändra bordsdekorationerna i köket istället...


..en duk med tuppar har fått ersätta de bruna runda bordstabletterna...


..nu finns det färgglada servetter i servetthållaren istället för vita...


...en tuppskål har åkt fram..


.. samt ett litet gult ljus

Det räcker gott och väl för mig. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag byta ut allt igen dagen efter sista påskdagen ;D


Coffeetime <3

Idag känner jag mig nöjd hehe. Solen skiner, klockan är strax före tio på morgonen och jag har redan hunnit träna ett pass indoorwalking samt käkat. Just nu sitter jag och avnjuter en kopp kaffe. Det smakar extra gott när man har tränat.


Jag måste alltid dricka ur samma kopp. Det är något speciellt med den här koppen, den har liksom följt med i flera år och jag är fortfarande inte less på den! :)


Grönska

Det är härligt med sovmorgon! Jag har hunnit göra en massa saker ända sedan jag steg upp vid åtta...som tex att planetar om blommorna och sätta dem i större krukor. Det kändes som att det var dags för det. Även om pelargonier inte behöver så stora krukor så blir de ju större om de har mer rum att växa i :)


Jag använde mig av vanlig "balkongjord". Annars brukar jag planetar i "trädgårdsjord" men det fanns inte i affären så här tidigt.


På en av plantorna kommer det bli många blommor. De svarta prickarna är inte löss utan jord, bara så ni vet ;)

Jag längtar till jag kan flytta ut dem på balkongen!!


Söndag

Idag känner jag mig utvilad. Det är härligt med helg! Snart ska jag cykla till mamma och vara där ett tag innan jag drar till träningen som börjar kl.15. Då ska jag inviga min nya vattenflaska och ett av mina nya träningslinnen :)



Ikväll blir det söndagsmys framför TV:n. Ibland finns det inget härligare än att slappa framför burken...


Hemma från stan!

Nu är jag hemma efter en tur på stan. Har ont i huvudet...det var superkul men jag blir ändå alltid lika trött varje gång. Det är verkligen inte som förr då jag kunde gå på stan i flera timmar... 

Den här bilden tog jag innan jag åkte iväg vid ett-tiden. Det var verkligen perfekt väder för att göra bort lite ärenden och strosa i affärer:


Ikväll är jag och min kille bjudna på middag :)


"den där gamla trasan.."

Gud vad veckan har gått fort. Helt plötsligt är det fredag och fredagsmyset är nära!

Idag känner jag mig rätt trött igen. Jag somnade så sent igår, funderade på allt. När tankarna väl börjat snurra i mitt huvud vill de inte sluta. Jag tänkte mest på tiden som varit och gamla kompisar. Vet inte varför jag kom in på det men det kändes sjukt intressant för tillfället haha...

Igår hittade jag den här tunikan när jag grävde i en av mina garderobslådor. Det är en tunika men det ser ut som en morgonrock när den hänger på galgen. Även fast jag inte använder den så kan jag ändå inte slänga/ge bort den. Det är verkligen så med vissa plagg, jag kan inte göra mig av med dem. Kanske för att de framkallar så många goda minnen..?


Dessutom har den ju nästan börjat bli modern igen, nu när det är inne med transparenta kläder ;)

Ikväll ska jag ta de lugnt med killen, se lite TV och äta chirre och dirre.
Imorgon ska jag nog ta en tripp på stan med en kompis och köpa nya träningskläder.


RSS 2.0