Höstfynd

Nu har löven börjat bli gula utanför fönstret och det känns kyligare i luften. Alla förändringar som hösten för med sig får mig att vilja förändra hemma. Jag vet inte varför, men det ger mig en liten kick. Så här är mina senaste inredningsköp:


Poster från "Toys r us" till kontoret, ramen är en gåva Plåt-tavla och avlånga servetter till köket från "Old things" i Skellefteå

Jag trodde aldrig att jag skulle hitta ett inredningsfynd på "Toys r us", men tydligen så finns det mer än bara leksaker där! :)

Det har varit roligt och intensivt från fredag till idag då vi haft gäster. Idag ska jag och min kille städa och göra lite ärenden som vi inte hunnit med under helgen.


Vägg med semesterminnen

Jag försöker göra ett kollage i vardagsrummet med kort på våra semesterminnen, men det är så svårt att få till det! - För att inte tala om alla hål i väggen...stackars Lulebo :PIdag ska jag och min kille hälsa på mormor och morfar en sväng och sen blir det nog bara att ta det lugnt. Det är ju söndag, trots allt :)


LK

Mycket har hänt sedan sista inlägget, orkar inte berätta allt. Men jag kan iaf berätta att vi under LK träffade Chris och Cam Abbott som spelar i Luleå hockey. Min kompis sprang fram och bad om att få ta kort med dem så det blev lite idolbilder :D Här är den bästa bilden:


Maria, Chris eller Cam (?), Jag, Chris eller Cam (?)


På äventyr med släp!

Igår körde jag med släp för första gången!
Det var sjukt spännande, här kommer hela historien:

Det började med att vi hittade en snygg svartbrun byrå (IKEA malm) på blocket. Efter att vi konstaterat att den inte rymdes i bilen var vi tvungna att åka och hyra en släpvagn. Min kille ville inte köra, så jag fick köra istället. Det kändes precis som att jag skulle ta om körkortet, precis lika nervös var jag. När expediten hjälpte oss på med vagnen frågade jag honom om det var något jag skulle tänka på när jag körde släpet och han svarade "jag har aldrig kört släp förut så jag vet inte, men jag har hört att man ska tänka tvärt om när man backar", vilket kändes tryggt (not). Då svarade jag såklart med "vi kommer ändå inte behöva backa så det ska inte vara nått problem".

Efter att vi kört ett tag missade vi (självklart) avfarten till huset i Gäddvik där byrån fanns, så jag blev tvungen att göra en U-sväng mitt på vägen, MED SLÄP! Så jag blev tvungen att börja med att backa in på en närliggande väg. Då var det tur att jag lyssnat till expeditens backningsråd om att "tänka tvärt om" på OK...Jag var asnervös och min kille fick ta en del skit innan vi vänt hela ekipaget. Men, vi klarade det, och nu är jag en erfarenhet rikare.
 


Nu känns det som att jag är dubbelt så bra på at köra bil och vi har en sjukt snygg byrå i sovrummet. Det kan inte bli bättre. Livet skulle inte vara lika kul om man aldrig utsatte sig för lite spänning..:)


Schhhhh, valpar!

Jag köpte ett par sjukt snygga skor i Malaysia. De är mina första (och enda) Hush Puppies (ja alltså inte "hash valpar" utan mer "Schhhhh valpar".


väldigt dålig bild, MEN sjukt snygga skor

Problemet är bara:
När ska jag använda dem och vilka kläder ska jag bära dem till?
Något att klura på ;)


RSS 2.0