längtar :)

Idag känner jag mig fortfarande glad...det finns ju ingen anledning till annat. Solen skiner (nästan), jag har sovit från 22-08.30 och jag har fått i mig morgonkaffet. Snart ska jag åka och jobba på ett av fritidsen där jag trivs allra bäst.

Jag längtar faktiskt grymt mycket nu till jag kan flytta ut blommorna på balkongen. Jag funderar på att plantera ut dem i större krukor nästa vecka, för experterna säger ju att man ska göra det i april för att de ska bli extra stora och fina. Jag har redan börjat förbereda mig inför utplanteringen och har köpt balkongjord. Jag har också funderat ut att jag ska köpa paprikaplantor och jordgubbar, eftersom att de trivdes så bra på min balkong förra sommaren.

Såhär ser plantora ut nu, än så länge har jag bara pelargoner eftersom att det är för tidigt för att köpa in andra sorters plantor:


Så här såg det ut på en liten bit av min balkong i sommras:





Längtar...

Ikväll blir det indoorwalking igen.
Antar att det kommer bli värsta mördarpasset!


min vita dröm...

Arbetsdagen är slut, solen skiner och jag sitter framför datorn, dunkar "hit on the floor" med Lopez och belönar mig själv med en stor kopp kaffe. Idag fick jag nämligen prova på att vara lärare. Det var faktiskt riktigt kul - förrutom rättningen i slutet av dagen (- vilket var sjuuukt tröttsamt).

Det enda jag vill ha nu är vår och sommar så jag kan börja använda alla nya kläder jag köpt. Det jag är mest sugen på att börja använda är min vita maxi-klänning från H&M. Den bara skriker sol och häng vid grillen ;D



Och jag vill börja använda min nya svarta skinnjacka från Gina!

Sommar sommar sommar...
- Det är okey att drömma ;)


Livsviktigt!

Jag hade nyss panik på jobbet för jag trodde att jag tappat bort min almanacka...och hela världen rasade för några sekunder :P Alltså den är livsviktig för mig, jag har ju skrivit upp alla mina arbetsdagar i almanackan.
 

Men som tur var så kom jag på att den var hemma på databordet...:)

Min almanacka ser ut som den bakre helrosa almanackan. Den passar perfekt för mig och en annan sak som är positivt med den är att jag sponsrade bröstcancerfonden när jag köpte den!

Ikväll blir det Zumba och sen blir det DH hos pappa och Clarii.


Så sött!

Alltså gud, jag är typ fortfarande glad sen i lördags! Om jag inte hade varit så trött hade jag väll dansat runt....Det var ju en person där som sa en sak till mig...och jag lovar att vem som helst hade strålat om de hade fått höra samma sak ;)

Jag har spanat runt lite på internet på roliga saker och när jag kollade in sidan systerlycklig.se så hittade jag dessa supersöta små parfymflaskor. Varför kan inte alla parfymflaskor vara så här söta? De är ju perfekta att ge bort i present, eller varför inte unna sig själv?! Tänk vad snyggt på sminkbordet eller i den öppna badrumshyllan!

(systerlycklig.se)

Idag efter jobbet blir det nog bodystep om allt går som planerat. Det blir kul med lite step för det var länge sen sist :)


Vi ägde dansgolvet ;)

Det var sååå sjukt kul igår. Alltså det var en sån där kväll då ALLT var roligt och ALLA var där! Jag har inte haft sådär kul på flera år och vi var ute ända till fyra på morgonen. Jag får värsta vitaminkicken när jag tänker på gårdagskvällen. De var så j*vla kul och vi ägde dansgolvet. Alltså vi ÄGDE!!!! 

Det var också första gången jag var på Olivers i stan och nu har jag insett att det faktiskt är värt att gå dit. Först trodde jag att de bara skulle vara 50-åringar där som for runt och tafsade men det var ju faktiskt inte det utan de flesta var i min ålder. Det var verkligen den perfekta kvällen...:)


alltså de ÄR omöljigt att bli bra på bild under en fest...iaf för mig

...de är ju knappast så att man orkar börja posera och göra snygga fotogeni-moves när alla andra ser på ;P


 Vi hann också spela lite "fuck the dealer" :)

Ikväll ska jag bara ta de lugnt med pojkvännen, äta onyttigt och se "Mästarnas mästare" och BB. Blir spännande att se vem som åker ut från huset!


Girls night out!

Ikväll är det äntligen ferre, för andra gången i år med tjejerna! Jag ska gå "all in" idag med heeela kittet. Ska börja fixa mig om några röda!!

De närmaste timmarna av mitt liv kommer alltså bestå av detta:






Jag har höga förväntningar av kvällen.
Hoppas jag inte blir besviken ;)


4 år <3

Det är redan fredag! Alltså gud vad veckan har gått fort - skönt det iaf. Och jag somnade inte tidigare igår heller...typiskt mig :P

Ikväll ska jag och min kille fira att vi varit tillsammans i 4 år. Egentligen har vi varit det den 28 mars, men det är som ingen bra dag att fira så vi gör det idag istället. Vi har tänkt gå ut och äta på en restaurang i stan. Sen blir det fredagsmys hemma med någon film, chips, dipp och godis.


Bilden är efter att vi förlovat oss 21 augusti förra året. Det kanske låter klyschigt men jag älskar honom mer och mer för varje dag. Ibland förstår jag inte varför han har valt just mig av alla tjejer....det är en sådan härlig känsla att mina känslor för honom är besvarade. Han är min bästa vän och pojkvän <3


100% rätt

Jag lever på kaffe idag igen!
Gud vad svårt det är att somna om kvällarna...jag MÅSTE gå och lägga mig tidigt ikväll!


(bild från flickr.com)
- det ska vara kaffe med mjölk eller grädde

Igår kväll såg jag och min kille reprisen av BB-avsnittet från i tisdags. Jag kunde inte låta bli att undgå Vanessas och Katerinas gräl. Det sjuka var att Vanessa hade 100% rätt i hela diskussionen. Vad är det egentligen för fel med Katerina?? Jag tycker hon är jävligt taskig mot Vanessa. Hon borde bli nominerad automatiskt och bli anmäld till diskrimineringsnämnden.

Se klippet här: http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?title=vanessa_och_katerina_tjafsar&videoid=1482224

Ikväll ska vi gå på indoorwalking. Det blir den enda träningen för mig den här veckan så jag får träna extra hårt :P



DH hos Clarii

Det här är en sån där dag då jag måste ha kaffe för att överleva...jag kom i säng så sent igår. Jag fungerar inte normalt om jag inte får sova. Tur att det finns kaffe, annars hade jag typ stannat hemma idag ;)

Igår var jag en sväng förbi syrran (claralundberg.devote.se) och såg DH. De var sköjj! Hon bjöd på nybakade scones med cream cheese, jordgubbssorbet och grapejuice.
 

Smarrigt och nyttigt på samma gång :)

Ikväll ska vi boka flyg luleå-sthlm tur och retur inför juli då vi drar till Malaysia. Tänk, det är nästan bara tre månader kvar nu till vi reser! Gaahhhh jag vill resa NU!!!


efter 1 timma på stan...

Jag har nyss kommit hem från stan. Det var så underbart! Solen sken, fåglarna kvittrade och det var plusgrader...synd bara att solen gått i moln nu :P Men det känns tydligt att det snart är löningshelg. Alla är som gladare på något sätt!

Jag hann bla. köpa en tröja, ett par tights och en rosenpelargon, allt för bara 80 kr från mitt eget konto ;)


Rosa är min färg! Den här är från Gina.
Den kommer bli snygg till min vita tubhalsduk.


Det blev inte rosentightsen..jag köpte de här istället.
Jag tror att de antingen blir toppen eller botten, för de ser mkt speciella ut :P


Jag unnade mig själv en rosenpelargon
- den är ju "lite finare" än de andra jag har ;)



Det tog exakt 1 timma att göra bort alla ärenden.
- Jag är ingen person som gillar att gå på stan länge när jag är själv :P


Planer inför helgen

Nu har jag min lunch på jobbet till 13 så jag passar på att blogga. Jag känner att jag måste blogga minst en gång per dag nu när jag har fått så många läsare helt plötsligt (fattar inte varför egentligen..?). Det är bara att njuta så länge det varar :)

Jag längtar supermycket till helgen. Det ska bli så kul med tjejkväll! Jag har börjat planera upp min lediga tid under veckan så att jag hinner fixa allt innan lördagen då allt blir av. Imorgon har jag planerat att köpa nya svarta nylonstrumpbyxor med mönster, typ rosor. Det låter kanske flummigt men jag tror det blir snyggt till en svart klänning och svarta höga klackar. Jag ska också köpa rosévin (ingen tjejkväll utan rosa vin alltså). Klänningen ska jag låna av Clara (syrran) och den ska jag hämta någon gång den här veckan. Can´t wait :)


- jag tror de blir snygga till en svart klänning!


min söndag

Jag känner mig lite förkyld idag, det kliar i halsen och sådär. Men jag tror att jag ändå kan träna indoorwalking. Man kan ju träna så länge man inte har ont i halsen och feber!! Det är superfint väder idag så jag och kompisen som jag ska träna med ska gå på en promenad strax före passet.

Jag har köpt lite "vårkänslor" till köket.



Apelsinfärgade tulpaner är aldrig fel :)

Annars blir det en lugn söndag för mig. Jag och min kille ska bara vara hemma ikväll, mysa och se TV. Det är skönt att återhämta sig efter veckan och bara göra ingenting. Det enda planerade för ikväll är att vi ska äta mexikansk tacos och se sista avsnittet av Solsidan, Time out och BB.


Saturday Jazz

Jag känner mig rätt tärd idag. Vi har nyss ätit varsit skrov från driven så jag är mätt och glad. Vi har också hunnit med brunch på Unik där vi hann med lite fia-spel samt fika+jazz i stan. Jag lyssnar inte på jazz vanligtvis men idag fick det bli ett undantag eftersom att pappa uppträdde på Café Lina.






En söt kille (typ lika gammal som mig) gick fram till pappa efter spelningen och berömde dem och frågade om de hade en skiva att sälja - det värmde :)

Ikväll ska vi ta det lugnt hemma, se lite film och sådär.
Ladda inför nästa helg....;)


"...fredagsmyyys, hoppas inte föräldrarna stör"

Nu är jag heeelt off, så himla härligt att det äntligen är fredag!!

Har nyss kommit hem från jobbet. Funderar på om jag ska orka åka förbi systemet nu före middagen och köpa lite "gott och blandat" inför nästa helg? Men det är säkert ingen idé för det är väll jättemycket folk där vilket de alltid är på fredagar...jag stannar nog hemma och äter en apelsin istället haha.

Ikväll blir det äntligen fredagsmys med pojkvännen :)

Idag är det jag som har handlat fredags-snacksen. Hihi det syns för jag vill helst alltid ha dessa chips och speciellt med just den smaken på dippen. Den är så sjukt god och passar till allt! Dessutom ska vi prova den här nya chokladen med mangosmak ;)


tips från en 40-åring

Nu är jag hemma från jobbet och håller på att laga middagen. Det tog extra lång tid att ta sig hem idag för kedjan på cykeln hoppade :S det händer ALLTID när man vill det som minst...

Idag läste jag en artikel på jobbet. Det stod om saker som en 40-åring ångrade att hon inte gjorde när hon var 25år (och jag är ju 25 om nått år så de är ju ganska aktuellt för mig;), och de var bla:

- att hon inte gillade sin kropp (den blir (oftast) inte snyggare med åren)
- att hon inte tränade (vlket har gjort att hon idag inte har nått muskelminne)
- att hon tog kärleken förgivet

Ett hett tips till oss unga tjejer är alltså att känna oss skitsnygga, träna lagom och vårda kärleken (oavsett om de är kompisar, pojkvän eller flickvän). Tänkte bara säga det...;)

Taggar zumban ikväll!!


laddad?

Jag fattar inte vad det är med alla tränare/instruktörer som vill att man ska svara på deras frågor under grupp-passen?! Och sen när man inte svarar så blir de sura och tar det personligt! Alltså när man står i en grupp med människor man aldrig träffat så känns det ju knappast naturligt att skrika ut svar på frågor mitt i passet!

exempel:
tränaren skriker - Är ni laddade?
det tränaren vill att jag ska säga - JAAAA VI ÄR TAGGADE SOM FAEN!!
det jag säger istället - ehm ja....(myyycket tyst)



När jag går och tränar vill jag bara "vara" och inte känna att jag måste vara social med folk jag inte känner. Om jag själv vore tränare skulle jag försöka förstå det....

Punkt slut. ;)


Vintersol

Här sitter jag, rätt så nyuppstigen. Har nyss druckit kaffe och sett The Voice. Det enda jag planerat nu på  förmiddagen är att ta det lugnt före jobbet!

Igår tog jag lite bilder ute i vintersolen. Här är de jag tycker blev snyggast:



Det är fint när solen har börjat stanna uppe längre på kvällarna. Samtidigt känns det konstigt när Stockholmarna har börjat sitta ute på uteserveringarna och äta lunch, medan vi fortfarande har vinter här uppe. Vi skulle aldrig någonsin kunna sitta och äta på uteserveringarna vid den här tiden :P

Nu ska jag försöka att sluta deppa över att jag bor i norrland och försöka njuta av det istället. Vår vinter är faktiskt supervacker, till skillnad från deras vinter som oftast bara är slask.

- och när man står ute i lä känner man faktiskt att solen har börjat värma lite grann! :)


Tsunamin i Japan

Mamma läste upp en artikel för mig i onsdags och där stod det att månen skulle vara ovanligt nära jorden vid den här tiden och att det skulle bli ovanligt mycket jorbävningar och tsunamis. Det är helt sjukt att jordbävningen skedde efter att den här artikeln publicerats:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8682427.ab
Det är ju ingen som är säker på om det var månen som orsakade jordbävningen - men ändå. Erkänn läskigt :S

 Igår (13/3) publicerades en artikel som handlade om sambandet mellan månen och jordbävningen i Japan:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8700158.ab


(bild från google)

Jag tycker det här är sjukt intressant.
Kanske mest för att jag själv inte råkar ut för sånt här?! För det är helt sjukt, det som händer i Japan just nu. Det går knappt att föreställa sig paniken som pågår där borta på andra sidan jordklotet.

Det får mig också att tänka på hur bra vi har det här i Sverige, nästan lite för tryggt. Det finns ju ingen risk att vi utsätts för jordbävningar, inte heller för tsunami, vulkanutbrott, översvämningar eller uttorkning...men man ska aldrig säga aldrig!


Ordning och reda!

Saade vann igår.
Ahh jag älskar att ha rätt! ;)

Idag har jag städat min sida av vår "walk through closet".

Före:


Efter:



Tre fulla ICA-kassar med kläder blev över efter städningen...

Gud vilken befriande känsla det är såhär efteråt! Nu har jag hur mycket plats som helst för nya kläder inför sommaren. Hur länge tror ni att ordningen kommer att hålla då? Jag gissar på två dagar haha ;D

Strax blir det lunch och sen vid tre blir det indoorwalking med en kompis. Det ska bli kul att få röra på fläsket och snacka lite skit!



Final!

Ikväll är det äntligen final i Melodifestivalen och jag tippar top 5 (inte nödvändigtvis i den ordningen):

Danny
Swingfly
Eric Saade
Nicke Borg
Brolle

Helt ärligt tror jag att Saade vinner, men jag VILL att Swingfly ska vinna!
Nu ska jag försöka komma mig ut på en promenad.


I väntan på sommaren

Jag blir fort uttråkad när jag jobbar 50%...visst det är ju skönt att vara ledig men samtidigt blir jag så himla köpsugen av nån anledning. Så idag var jag på storheden och svängde förbi IcaMaxi, Rusta och sen en sväng förbi Blomsterlandet. På IcaMaxi hittade jag världens billigaste pelargon-sticklingar (25kr st) så jag köpte en vit, en lila och en ljus korallrosa. Sen när jag köpte krukor på Blomsterlandet såg jag att de hade likadana sticklingar för 40kr st så det var ju tur att jag köpte dem på IcaMaxi istället!

Pelargoner är världens kap därför att de blir supervackra på sommaren, behöver inte vattnas så ofta och kan sparas över vintern. Dessutom är de enkla att plantera i kruka och ha på balkongen. Här är två av sticklingarna jag köpte idag:


- det blir flera blommor på den här


- den korallrosa har redan börjat slå ut lite


- den här sista har jag haft i förrådet över vintern. Jag tog fram den för en vecka sedan och ställde den i mitt soligaste fönster för att den ska växa till sig till sommaren. Jag tog också fram en hängpelargon som jag haft undanställd under vintern, men den såg helt död ut så jag tog inget kort på den. Jag väntar till den blir vackrare istället :)


Pyssel att minnas

Jag och min kille har rest en del tillsammans och vi tycker att det är roligt att spara minnen från våra resor. Därför kom jag på idén att vi skulle plocka strandfynd och rama in dem tillsammans med ett kort från varje resa, vilket vi varit duktiga och gjort (jag är knappast först med den idén men ändå....) Jag valde att använda en ram med djup som jag köpte billigt på "Clas Ohlson" men de finns säkert att köpa på andra ställen också. 

Än så länge finns det tre kort från tre olika resor MEN efter sommaren kan vi hänga dit en till ram med ett kort från Malaysia ;) 


Mallis 2010, Turkiet 2008 och Kap Verde 2008

Och så lite närbilder:

Mallis 2010. Ringen är en symbol för att vi förlovade oss där :)


Kap Verde 2008, där vi hittade koraller och fina snäckor


Sötsakedan

Sitter här och känner mig rastlös! 5+ ute, men jag orkar inte gå ut. Jag ska ju ändå cykla till jobbet om ett tag och då kommer jag mig ut :P Det vore också bra om jag fick lite vila nu för ikväll blir det indoorwalking med tjejgänget och då måste man vara pigg! Blir nog att se lite BBavsnitt som jag missat istället hehe.

Hur som helst, Fettisdag idag, och jag är ändå inte fetare haha ;P Jag hoppas att min kille kommer ihåg att köpa semlor åt oss när han slutat jobba. Då kan vi ta oss varsin ikväll! :)

Fettisdag får mig att tänka på sötsaker!
Här är några sådana som jag hittat på Bluebox.se:


handkräm


läppbalsam

Visst är de söta!? :)


Ny header, ny hårfärg!

Nu är jag hemma från Skllääftää (Skellefteå). Det har inte hänt så mycket nytt, har bara ny header, ny hårfärg och jag och min kille har börjat diskutera hus..jag antar att våren har börjat påverka mig lite smått :P


Nu är jag lite mer åt det röda, igen!

Idag ska jag jobba ett kortare pass, gå en promenad med en vän och sen bara slappa med killen. Ibland är det skönt att inte jobba långa pass...nackdelen är ju bara att lönen inte blir sådär superbra direkt, så det finns både fördelar och nackdelar med allt.


Jag känner mig lite rastlös...
Nu går jag och gör något VETTIGT! ;)


Vad händer med Big Brother?

Jag måste erkänna att jag tycker att BB är SUPER spännande. Jag bara måste följa varje avsnitt. Det är ju SÅ intressant!

Men alltså vad är det för något som händer där inne i huset? Nu är de tre personer som gått ut frivilligt och en av dem ligger på sjukan (Rickard) :S Vad hände med Rickard på slutet förresten? Han var ju helt knäpp, trodde att alla var emot honom. Alltså snacka om egocentrerat beteende!! Och vad hände med Jessica? Hon blev ju också helt snurrig...



och varför flörtar Roza med både Nicky och Martin samtidigt? vilken player :P Även om hon tycker att hon är smart så tycker jag INTE att det är smart att leka med känslor sådär. Hon får ju bara player-rykte om sig. Det är ungefär lika smart som Kizzie som tror att hon är smart när hon "spelar" dum, ingen av dem tänker ju på ryktet de får om sig.

Samtidigt tycker jag synd om Sanna. Hon leker runt med Rodney och det enda han vill ha är sex. Jag hoppas att hon inte har så mycket känslor förhonom för det är fan inte värt. När han trodde att hon hade gått ut från BB-huset sa han ju ungefär "hoppas BB skickar in blondiner nu som bara vill en sak.." och nu ska han försöka förlova sig med henne? Alltså dehär blir bara knäppare och knäppare...jag längtar till nästa avsnitt hihi :D

NU ska jag lägga BB-tankarna åt sidan, packa det sista och dra in till stan. Idag ska jag färga och toppa håret, äntligen. Jag tänkte fixa utväxten och göra lite blonda och brunröda slingor. Sen bär det av till Ske-å med min kille.

Hoppas ni får en trevlig helg ;)


Inför sommaren

Igår var jag med syrran en sväng och hon bjöd mig på världens godaste hallon+björnbärsorbet med apelsinsås. Tack Clara för värsta vitaminkicken!! :)

De här är kläderna jag tillslut bestämde mig för att beställa från H&M, inför sommaren:

Jag tog både den vita och den ljusblåa klänningen för jag kunde inte bestämma mig. Men om den vita är för genomskinlig skickar jag tillbaks den! Jag köpte också ett par vita linnebyxor som jag kan ha på flyget till Malaysia och ett par svarta minishorts :)

Jag köper mycket just nu inför sommaren! Det känns som att det kommer att behövas...igår svängde jag förbi Make up store (igen, jag vet) och köpte det här nagellacket:

färgen heter "Jennifer"
- tänk vad snyggt till sommaren då man blivit lite brun!!!

Och innan dagen är slut ska jag hinna med detta:
* fara förbi en kompis med halstabletter
* göra middag
* träna indoorwalking
* packa inför imorgon då vi åker till Ske-å (det blir alltså inget bloggande för mig lördag-söndag)


Vårinspiration?

Igår var vi på medlemskväll på Make up store. Det var trevligt..de bjöd på vin :P Lite galet. Jag undrade precis om de får bjuda på vin. Måste man inte ha tillstånd för det?

De var meningen att vi skulle få lite vårinspiration. Jag vet inte om det var så vårinspirerande för de ville att man skulle ha superknalliga färger på ögonskuggan och det är inte min stil! Jag gillar mer naturliga nyanser. Det var denna sminkning de gjorde reklam för:


(bild från google)
- Make up store tycker inte att det ser extremt ut, men alltså kom igen?? Gult, grönt och orange på ögat SER extremt sminkat ut, punkt.
 

Jag köpte ingen ögonskugga i den stilen.
Det fick bli dessa produkter istället: (bilderna är från Makeupstore.se)

Läppstift i färgen "pretty"

Concealer för röda partier.
Gud vilken bra produkt förresten! Täcker mina finnar perfekt! Värd varenda öre. När jag köpte den sa de att huden förstörs om man aplicerar concealern men fingrarna så jag gick på det köptricket och var tvungen att köpa en pensel att aplicera med :P Tur att det var 20% på hela sortimentet :)

Idag ska jag jobba ett kortare pass och sen ikväll ska jag och en kompis gå på Bodystep. Sen måste nog jag och min kille se reprisen av gårdagens BB för Gurkan och Roza flyttade in i huset då!!


Medlemskväll ikväll!

Jag var på Myrorna med Hanna (syrran) igår. Hon hittade bla en asläcker kavaj med rosa innertyg och jag hittade lite grejer till hemmet :)

Idag blir det ett kort arbetspass och sen ska jag till stan med en kompis och gå på Make up stores medlemskväll. Jag tror jag ska köpa deras sminkborttagningsmedel och kanske också täckstift...det är ju 20% rabatt. Sen blir det nog en fika också!

För ovanlighetens skull bjuder jag på dagens outfit:

Blus och byxor: Gina Tricot


RSS 2.0