Kvällsfika till frukost

Idag blev det kvällsfika till frukost istället :P Vi hade ingen gröt hemma så jag tog samma som jag brukar ta på kvällen för att inte gå ner i vikt: yoghurt med keso. Vi hade lite vindruvor hemma också så dem fick slinka med.


"Hallon och granatäpple" är den godaste smaken av den sortens yoghurt. Egentligen gillar jag inte att den bara innehåller 1% fett, men den är ju så god så jag måste äta den ändå ;P

Ikväll blir det indoorwalking. Jag taggar!!


Danza Kuduro


Sommarens bästa partylåt just nu!!
Det är lite "summer-zumba-party-feeling" över den ;)

Idag har jag hunnit sola, läsa Cosmo och slappat. Ska strax till jobbet och göra lite nytta, men först blir det lite mer slappartid framför TV:n...


Helt sinnesjukt!

Jag har bara ett två ord för att beskriva gårdagskvällen och dessa är:
SINNESJUKT KUL!!!

Hela gårdagen var lyckad och fullspäckad. Från halv tio på lördagsmorgonen till halv fem på söndagsmorgonen hann jag: dricka kaffe, skura badkaret, marinera kycklingen, tvätta kläder och sängkläder, byta sängkläder, äta tårta hos mamma, fixa mig, bjuda några kompisar på middag, festa hos en annan kompis, dra ut på Magasin 3 för att sedan avsluta kvällen på Max med ett minimål som nattamat.


(bild från FB)

Vi var typ ensamma på Magasin 3 (kändes det som)...
Men vi ägde dansgolvet ;)


en överraskning

Jag fick blommor idag, helt utan anledning.



Jag älskar när sånt händer :)


Trötter

Jag har en sån där trötthets-månad just nu. Jag är trött hela tiden! Det spelar ingen roll att jag går och lägger mig tidigt för jag är ändå lika trött. Jag vet inte varför det är så, jag kanske måste ladda med sol och c-vitamin? :P



Det känns som att helgen kommer att bli lyckad. Det blir dubbla festligheter (fest hos en kompis och sedan firande av mors-dag). Och jag vet redan vad jag ska köpa till min mamma! ;)


Förändring på en timme

Igår kände jag att jag behövde förändring (ibland kan jag känna så när det gäller inredning..). Så jag sydde om ett par panelgardiner i sovrummet till en kappa. Det tog ca en timme att ta ned gardinerna, sy om dem och sätta upp dem igen samt fixa till lite med krukorna.

Före


Efter


Snyggare eller inte - det blev iaf en förändring! :)


Ljuva Lördag!

Igår var vi på maskeraden med systemteknikarna. Vissa av dem hade inte klätt ut sig medan vissa hade gått all-in hehe. De blev iaf en rolig och galen fest med biljard, kubb, smårätter, salsamusik och sangria serverad från en vattenkanna medan en liten hare sprang runt i ljusgården ;)


Jag som Marilyn Monroe och min kille som en av grabbarna i Blues Brothers

Den här lördagen blir lugn...
Jag skippar nog träningen idag :P


Dagens Personliga Nyheter

Godmorgon!
Det här är "Dagens Personliga Nyheter" med mig, Malin.

Jag har köpt nya glajjor och ett nytt läppglans som är KNALLrött.





Ikväll blir det maskeradfest för mig och min kille ;)

Det var allt för idag.
Trevlig helg!


UMU

Just nu känns det inte som att jag kommer att orka med maskeraden i morgon. Jag är sjukt trött efter "öppningen" och kommer antagligen bara vara ännu tröttare i morgon. Typiskt att den börjar klockan åtta på kvällen!! SEEEEENT..


jag längtar till värmen och lata dagar i solen...

Igår sökte jag till UMU. Jag ska se om jag kommer in på en utbildning som lärare i bild så jag får dubbel examen. Jag vet inte om jag kommer orka med att läsa samtidigt som jag jobbar men jag funderar på att göra ett försök. Utbildningen är på distans och halvfart så jag borde orka med det. Jag kan inte lova att jag börjar på den utbildningen, men nu har jag ju iaf sökt. Önska mig lycka till!


Regnrusk


Det regnar och regnar...nu har det regnat ända sedan i söndags!

Jag tänker hela tiden på fredagens maskerad som jag och min kille är bjudna till.

Vad ska jag ha på mig?
Vem ska jag klä ut mig till?
Ska jag klä ut mig "extremt" eller ska jag bara ha en diskret utklädnad?

Gahh jag har ångest...
Hjälp mig!


Innedag

Vilken seger det blev för Sverige igår när vi kom ju trea i ESC! Det fattas bara att Sverige tar guld ikväll mot Finland..tänk vilken kanonhelg!

Idag är det en lugn dag för oss två. Kakan bakas i ugnen och benen (och rumpan) är trötta efter en promenad med mina nya easytones. Snart har min rumpa flyttats upp på ryggen haha ;D Ikväll väntas pizza och slötittande på TV. Ute är det mulet och kallt, perfekt väder för en innedag.


Löven slår ut mer och mer för varje dag


easytones - nu är de mina :)

Idag kanske jag går in mina nya easytones innan träningen. Jag köpte dem i veckan. Tänkte att det var lika bra att köpa sig ett par rejäla promenadskor, istället för mina sneakers med helt platt sula. Jag valde dem här eftersom att de var skitsnygga med sina rosa detaljer. Min kompis har dem och hon sa att första gångerna hon använde dem hade hon jättemycket träningsvärk i rumpa och baksida lår. Det är ju ett bevis på att de funkar!


Jag kanske har blivit ett litet träningsfreak ändå...

Ikväll ska vi till några kompisar och se ESC-finalen. Det blir sjukt spännande! Jag tippar Irland som vinnare, inte för att jag tycker att de är bra utan därför att jag tror att de kommer bli älskade av småfjortisarna ;)


Torsdagsnostalgi

Jag har nyss kommit hem från min gamla hemtrakt "studentområdet" och fikat lite födeledagstårta. De var kul, lite nostalgiskt. Man blev som student på nytt :D



Ikväll blir de ESC för hela slanten!


Kärlek

Kärlek är inte röda hjärtan
Eller hjärtan skrivna i sanden

Kärlek kan inte köpas

Kärlek syns inte, den 
finns
Jag vet!



Sommarvärme

Alltså vi hade sommarvärme igår!
Luleå var VARMT. Kan du fatta det?!

Sommarvärmen inspirerade mig till att köpa en ny bikini, en ny top och ett par nya shorts. Den här gången fick det bli en magkort tröja och ett par midjehöga shorts från Gina Tricot. Jag tror de blir perfekta kläder att ha på något sommarparty.


Jag var bara tvungen...;D


Medelhavsblått

Nu är mina naglar blågröna som medelhavet:



***

Det finns några "saker" jag stör mig på...detta är några av dem:

* Folk som säger att de bantar och beställer en sallad till lunch men ändå käkar en massa godis
* Komedier som inte är roliga
* Grannar som tror att det är okey att deras barn skriker och väcker oss tidigt på morgonen, samtidigt som de klagar när någon annan har en högljudd fest


One step closer to paradise...;)

Idag fick vi hem en massa olika broschyrer och kartor över platserna som vi kommer att besöka i Malaysia. Shiit de blir mer och mer spännande för varje dag. De spritter i kroppen så fort jag tänker på att vi ska dit!

Men alltså jag tror inte på det jag ser på bilderna förrän jag ser det med mina egna ögon. Samtidigt har jag har ju erfarenheter av att det brukar se 100 gånger vackrare ut i verkligheten än på bilderna...gaah :D


Vi fick ett gulligt vykort från reseförsäljaren




vi fick en lista över flygen vi kommer att ta och hotellen vi kommer bo på




KL, here we come ;)






alltså...jag kommer inte tro de förrän jag ser det med egna ögon



Jag fattar ingenting...
Det känns bara så jävla häftigt!


Zumba Saturday!!

Härligt liv! - på allvar alltså :)
Jag har nyss försökt dränka min trötthet i kaffe, käkat en smörgås och en cupcake. Känner mig lagom "mätt och belåten". Förlåt att jag inte hunnit blogga. Jag erkänner att jag är en usel bloggare, no offence ...men det finns helt enkelt så mycket annat att göra som är MYCKET roligare just nu. Enda anledningen till att jag orkar blogga idag är för att jag har ett långt "hål" mellan mina arbetspass....

Jag har anmält mig till Zumba marathon på lördag vilket betyder två timmars nonstop Zumba som kommer att avrundas med bastu och ett besök på en sushirestaurang. Jag tror det kommer bli sjukt skoj eftersom att flera av mina kompisar och bekanta ska dit och skaka fett.


De skrev "ta med snacks och tillräckligt med vatten för två timmars träning"...jag kommer vara helt död när träningen är slut :P

BE THERE OR BE SQUARE!


Valborg







Vi firade Valborg vid LTU med Rockband, grillat, pilkastning och fyrverkerier.
De var en sjukt rolig kväll!


RSS 2.0