ta ett syrabad, igen!

Det är roligt att se hur trender kommer tillbaka. Detta uppslaget är från en Cosmotidning från maj 2011. Nu är ju neonfärgerna tillbaka, precis som de var förra våren! :)Detta är nyinköpt från Gina Tricot, en neonrosa spetstop och ett linne med bar rygg och neongult tryck:Tänk vad brun man kommer se ut till sommaren!

Gud vilken skön helg det har varit. Det mest ansträngande jag har gjort hittills är att brygga kaffe. Ikväll ska jag spinna i 60 min. Är tveksam på om jag kommer att orka det. Men jag vet ju inte det förrän jag har försökt, eller hur! ;) Senare ikväll blir det Mästarnas och Coacherna. Ettan hela kvällen!!


Vit snö, vita skorJag älskar dessa skor som jag köpte för något år sedan. Tyvärr är de förstörda efter att jag använt dem på Luleås årliga kalas där de bytte färg i leran...Det är SÅ synd att de inte längre säljs på Skopunkten. Jag hittade tillslut ett par som såg nästan likadana ut, men inte alls lika snygga.Det lär dröja ett tag innan jag kommer kunna börja använda dem, eftersom att det snöar ute nu (-ja det är sant, det snöar). Det är inte ofta som jag känner att jag vill bo i söder men dagar som dessa får mig att vilja bli Malmöbo forever. Det är något speciellt med vårmodet helt enkelt!

Idag ska jag bara ta det lugnt och ta hand om min sjuka kille som har feber idag.
Nu är det dags att fylla på vattenglaset! ;)


Godisgult

Eftersom att jag har ett litet minipåsklov så måste jag ju ära påsken genom att måla naglarna gula ;)


Bakgrunden är från tidningen "Kvinna". Det är ingen tidning som jag normalt läser men det var kul att prova läsa något annat.

Påsklovet har varit härligt med fest, grillning, solande och degande framför TV:n. Nu ska jag ta det lugnt ett tag. Strax börjar träningen. Känns skönt att komma iväg och röra på fläsket!


Vår hos oss

Idag åkte jag och köpte vårblommor. Jag struntar i att det är lite för kallt än. Om de dör kan jag ju köpa nya, de är ju inte så dyra direkt. Jag ska ta in dem ikväll för de ska tydligen bli 15- i natt...

Jag är helnöjd med helgen. Nu har jag och min kille firat att vi varit tillsammans i 5 år <3
Till veckan får vi äntligen vårt garage, och det är härligt att vara ledig på fredag. Jag känner mig sjukt positiv...är det kanske för att solen har kommit tillbaka!? :)


RSS 2.0