Njuter

Jag njuter av varje minut jag har kvar av semestern. Än så länge har alla sommardagar varit underbara och det är bara roliga aktiviteter som väntar de närmaste helgerna.I morgon drar jag och fixar håret inför LK. Nu ska jag gå och skrubba fram glansen på mina nariga ben. Inte för att jag måste, utan för att jag har tiiiiiiiid :)


Storforsen

Vi sov på Hotell Storforsen onsdag-torsdag. Det var supermysigt. De hade bokat fel så vi fick sova i svit istället för dubbelrum, vilket såklart kändes riktigt lyxigt. På dagen gick vi runt på området och på kvällen åt vi två-rätters, badade ångbastu och simmade i poolen och spelade pingis. Vi gillade stället så mycket så vi har bestämt att vi ska tillbaka dit till hösten eller nästa år. Det räcker ju med en natt på hotellet :)Det fanns de som var modiga och som vågade hoppa från klipporna...det vågade INTE jag!

Ikväll ska vi grilla och i morgon drar vi till Klubbviken och hälsar på Clara. Några kompisar kanske möter upp oss där. Senare på kvällen kanske vi drar vidare till bar "Barbro" under Bergnäsbron hehe. Jag ser fram emot en härlig morgondag :)


Det är de små gesterna som räknas

Min kille plockade en bukett till mig igår när vi gick på promenad. Han blev sjöblöt om benen eftersom att gräset i diket var så högt och att det nyss hade regnat. Tänk att vi har varit tillsammans i mer än 5 år...och han är fortfarande romantisk. Jag döör <3Fin, eller hur?! :)RSS 2.0