bloggpaus

I morse gick jag och en kompis upp jättetidigt för att gå på Poweryogan kl.07.00. Det var superhärligt att starta dagen med den träningen. Tror att jag måste göra om det någon dag!


(lånad från google)

Nu kommer jag att ta en bloggpaus. Jag känner att jag måste göra det för att hinna med annat. Bloggen har faktiskt - tro det eller ej - tagit upp för stor del av mitt liv på sista tiden. Det har ju varit så kul att blogga att jag glömt andra saker som är viktigare för mig i längden och istället tänkt på vad jag ska skriva i nästa inlägg! Jag ska inte ta en paus i flera år/månader utan jag menar att jag måste ta en paus i några dagar/veckor hehe...

Får se hur länge jag klarar mig från att skriva, men jag hör av mig när jag börjar blogga igen ;)

Vi reser på fredagmorgon.
Ha det bra!


med brist på fantasi...

Ibland får jag bara nått ryck- och måste ta kort på nått heeelt knäppt...
Här är vår vardagsrumslampa (grovt tillfixad såklart).



Nu ska vi fixa lite saker inför resan.
Gud vad jag längtar!


alldeles alldeles underbart :)

Sådärja. Nu är vi hemma från Ske-å.
Bröllopet var alldeles alldeles underbart :)
Här är lite bilder!


Brudparet Lina och Fredde-som är min killes näst äldsta bror


Deras lilla son fick också vara med på bild!


Dekorationerna matchade allt. Det var jättefint!


Trevåningstårtan. Inget riktigt bröllop utan den!


Min Killes äldsta bror följde såklart också med tillsammans med sin tjej.
Vi var ungefär 40 gäster på bröllopet
.


Tre bröder och en brud. Alla nu med samma efternamn!


En bild på min kille och mig. Det var jättesvårt att få till bra bilder på festen.... det var 27+ på kvällen under festen och vi dansade som galningar så det var inte så konstigt att vi var svettiga :P


Två bröder tar en vals tillsammans :)

Vi hade så himla kul. Jag har aldrig haft så roligt på ett bröllop förut!

Nu väntas bara resan till Mallis.
Det är nedräkning som gäller till fredag morgon....
Ha en trevlig måndag!!


ske-lleee-fte-å

Hej på er!
Jag drar till Ske-å med killen torsdag till söndag så jag kommer nog inte blogga förrän nästa vecka. Ha en trevlig helg :)

pink vs yellow


Jag tycker att rosa och gult passar superbra ihop med varann...

Vilka färger tycker ni passar bra ihop?


Bilder från LK- lördag

Här är lite bilder från helgens LK!

Först bilder tagna med min kamera:

Det var förfest hos Maria och Voppe! Tjejerna samlades på balkongen och grabbarna satt inne i soffan. Här sitter (från vänster) Sandra, Carro, Maria och Paula :)


Var tvungen att ladda upp ett kort där jag också var med. Blev inte så bra men skit samma :P Så här är (från vänster) jag, Carro och Maria!

Sen lite bilder tagna med min crappy mobilkamera. Totalt meningslösa (alldeles för små och suddiga) men jag laddar upp dem ändå eftersom att jag inte tog med kameran dit- ville inte att den skulle bli förstörd innan mallis-resan!

Här Takida. Deras Live-framträdande får betyg 1 av 5. Vi stack direkt till Valhall-öltältet efter tredje låten men bilderna därifrån var förs suddiga och mörka för att ens kunna ta med så!!







Haha skum bild :P

Jag har börjat packa lite smått inför mallis-resan den 20:nde. Vill ju inte glömma något!! Nu ska jag ta det lugnt för jag börjar jobba kl. 15.

Ha de smått bra -


dagen efter

Tjena! Lulekalaset var skitkul. Men idag känner jag att det endast är de grundläggande behoven som måste tillfredsställas; dricka en massa vatten, äta skräpmat och sova. Bilder kommer senare. Kameran är kvar hos Maria!

I brist på bilder måste jag vara trist och ladda upp en låt. Jag väljer "Haddway- what is love" därför att jag inte kan få den ur hjärnan:

Grabbarna i lägenheten bredvid spelade den på högsta volym på deras efterfest i morse- och de sjöng den i kör ! :D

Nu måste jag gå, så ha de bra!


Nostalgi från år 2002!

Ibland någon gång då och då kan jag få flash-backs från tiden som varit. Därför måste jag skriva av mig lite och ladda upp lite nostalgi åt er:


De Lyckliga Kompisarna - Den skattefria dunken


Magnus Uggla - Varning på stan


Gigi D'Agostino - I'll fly with you

Dessa låtar är lika med superblonderat hår, tajta kläder, kolsvarta ögon, PDOL, påstådd rubrik om "två blonda tjejer som blivit knivskurna av kille på strand", Pite Havsbad, båtkonfirmation (?), Nokia 3310, rekord i space impact, kassettbandspelare med låtar inspelna från radion, långa dagar på stan och pommesmeny på max....år 2002 kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta!


Fixardag

Nu är furubrädan i hallen fixad!

Före:


Efter:


Jag använde en svart plastfilm med trämönster som jag fått av ett par grannvänner (grannar och vänner hihi). Vad tycks??

Nu ska jag gå ut och fortsätta sola.


Outfit till helgen

Nu vet jag vad jag ska ha på mig på Lulekalaset på lördag, men jag vet fortfarande inte vilken färg på strumpbyxorna jag ska ha...aja det får jag prova mig fram på lördag så att de inte går sönder i förväg!


Skor från Primo Piano, tröja från Gina Tricot, kjol med knappar från H&M


armband och örhängen från SNÖ

Sådär nu vet ni det, om ni vill härma ;) haha skoja bara...
Vi hörs!


efter en svettig tur på stan...

Idag sprang jag på stan en sväng. Jag köpte lite nödvändiga saker till Lulekalaset som nylonstrumpbyxor och inlägg till de högklackade...


Jag vet bara inte vilken färg jag ska ha (Tan eller London)...får prova mig fram sen. Vad tycker ni??


Jag kommer nog tacka de här inläggen på lördagkväll!

Det var svettigt att springa på stan. Hade tagit på mig långa jeans och det ångrade jag ganska fort...antar att det är för varmt för att klä sig med jeans ännu.

Nu ska jag gå och byta om för jag börjar jobba kl tre!
Ha de :)


13.00!


(geckotales.com)

Jag sov sjukt länge idag...när jag väl bestämde mig för att gå upp och tittade på mobilen vad klockan var så stod det 13.00!! Jag trodde inte mina ögon först och fick för mig att min kille ändrat tidsinställningarna på skoj. Det var flera månader sedan jag sov så länge! Men jag antar att mina delade pass på jobbet under helgen (jobb 07.30-12, rast i fyra timmar och sedan jobb 16-20) var en orsak till det...det blev ju som ingen rast de fyra timmarna eftersom att jag bara väntade på att få jobba de sista timmarna på kvällen! Nu är det skönt att det är över iaf. Det var sista gången i sommar som jag jobbade delade pass.

Den här dagen är jag ledig och den kommer bli en riktigt härlig mormors-dag med tvättning, blomhandling och journal-läsning på schemat.

Ha en trevlig måndag! ;)


RSS 2.0