Ske-å nästa!

Hemma igen från en jul hos pappa. Nu blir det att ta bussen till Ske-å och träffa killen. Det var trist att fara ifrån pappa, Clara, farmor och hela gänget men nu väntar ju killen istället så det ska bli mysigt att träffa honom.

Jag och Clara lekte rätt mkt med hennes nya system kamera under söndagen och det blev skitsnygga bilder!! Laddar upp lite av dem när jag kommer hem igen....

oink oink!


Julhelg

Här kommer lite bilder....

Dan före dopparedan



Hannasötis


Lindasötis


Linda var tomte


mobilnörd


peace!

Dopparedan

förväntansfulla


oops!


fashion!


cutiiees


Farmor hade varit snäll i år!


Äntligen jullov!!!

Nu har jag officiellt "tagit ledigt" fram till 3 januari.
Jag firar med Shakira - Loca, Rihanna - Only girl och Tove Styrke - Stalker in your speaker.

Ikväll blir det lite bodystep,julklappsdelning med Maria och uppladdning inför imorron. Då ska jag först fira lilljul med min kille på morgonen för att han åker till Ske-å. Sen ska jag fara till mormor och morfar och fira med mamma m.fam och sen ska jag åka till pappa och sova där i mitt gamla rum (som nu är Claras såklart hihi). Like old times :) Jag kommer sakna min kille, men vi kommer ses igen den 28 så jag får stå ut.


Julbak

Igår var sista julbaket (före jul alltså) med Clara. Nu har vi sex olika sorters kakor och knäck till dopparedan.
Det gjorde vi bra syrran! :)




Nu är det snart jul!


Min helg i detalj

Det har inte varit en så lyckad helg för mig. Den började med att jag i fredags fick magsjuka så att jag låg däckad till lördag, vilket gjorde att jag missade jul-tapasen som jag och min kille skulle gå och äta tillsammans. Han fick fara och köpa blåbärssoppa till mig istället :P Det har ju gått magsjuka länge nu i förskolorna/fritidshemmen så jag visste att det skulle hända mig tillslut, men det var dålig tajming.

Idag mår jag bättre och har tagit igen det jag missat i matväg genom att trycka i mig glass och pizza. Snart väntar "Vem kan slå Filip och Fredrik" som jag ska se med killen. 



See ya when I see ya!


Yin Yang

Har jobbat på den här i flera månader nu.
Jag kallar den "Yin Yang".


Hahaha skojade bara. Det är bara min palett, ingen tavla som jag gjort. Ville bara driva lite med Isabel i Svenska Hollywoodfruar. Jag gillar inte hennes konst, men jag måste ändå se avsnittet ikväll....


inför nyår 2012

Nu är lokalen bokad inför nästa års nyårsfirande, där jag och Maria kommer vara värdinnor. Det är bra att vara ute i god tid.  


Fast riktigt så här kommer det nog inte bli igen...!?


Måndag 13 dec - Dagen med D

I morgon ska jag besikta bilen. Ja, du läste rätt - JAG ska besikta bilen. Min kille jobbar så jag måste ta den till besiktningen själv. Känner mig nervös...har ju aldrig gjort nått sånt förr.

Tänk om jag kör fel när jag försöker hitta dit och kommer försent?
Tänk om jag får kärringstopp när alla tittar på?
Tänk om bilen inte går igenom besiktningen????


Skit samma - det får gå som det går :)


Lördagslyx

Idag lyxade vi till det lite extra. Till efterrätt testade vi ett recept ur Buffé-tidningen och kakan blev så god och saftig så varsågod, här är receptet:


(ica.se)

Recept:
500 g mandelmassa
1 citron
5 ägg
3 stora päron

ugnstemp: 200 grader

Grovriv mandelmassan. Blanda den med rivet skal av en citron, en matsked citronsaft och 5 ägg. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant. Skala, kärna ur och klyfta päronen. Sätt ner klyftorna i kakan och grädda i mitten av ugnen i 35-40 min. Servera med grädde.

Superenkelt!!


lite rödare....

Jag känner att det är dags för lite feta egobilder för att visa upp mitt nya hår och mina nya kläder...så varsågod!






Fun Fearless Female

En artikel som berörde mig, från Cosmos decembernummer:


Jag kommer tänka på det i mitt arbete.....


RSS 2.0