Mango och Kokos

Igår var jag på stan med syrran Linda. Det var mysigt. Vi gick och tog en fika tillsammans och så hittade hon supersnygga kläder och en söt bikini att ha nu i sommar. Jag hittade också lite kläder...och skor hehe - men laddar upp bilder på dem senare!

Vi var också förbi Bodyshop en sväng. Där köpte jag ett nytt bodybutter (för att de gamla var slut). Det blev mango den här gången.


Jag köpte också en skimrande kroppskräm med lukt av kokosnöt. Den kan jag smörja in bena med så att de blir skimrande snygga efter en dag i solen - istället för nylonstrumpbyxor.



Ska ta det lugnt ikväll med killen och se Miss Marple (nya avsnitt).
Vi är båda trötta efter jobbet! :)

Ha en trevlig kväll!!


Bildbomd med den nya kameran...

Fick den nya kameran idag, ÄNTLIGEN!!
Blev självklart superfascinerad av att jag helt plötsligt kunde börja ta närbilder så jag bestämde mig för att föreviga några växter på balkongen och på ängen....
























































































Det var superkul att ta bilderna. Den här gången behövde jag ju inte redigera dem och det blev ju så mycket roligare då när bilderna blev precis som jag ville ha dem direkt :)

Känner på mig att jag kommer bli beroende av den här kameran....



Den lilla lila...

Jag fick inte den här klänningen från Gina Tricot såld på Tradera så jag har bestämt att jag ska behålla den. Men jag vet inte vad jag ska ha den till? Kanske att ha på stranden, eller vad tycker ni? Den är ju så kort...men det är rätt färg iaf. Det ska ju vara Barbie-färger i sommar!





Söta jordgubbar

Igår kunde vi äntligen äta några av jordgubbarna från våra jordgubbsplantor. De var dubbelt så söta och goda jämfört med de vattniga jordgubbarna vi köpte från ICA-Maxi.


Mmums :)


Min midsommar

Igår firade jag och Johannes midsommar på Hägnan, direkt efter att vi slutat jobba vid tre-tiden. Det fick bli en snabb-visit och det var hur trevligt som helst eftersom att vädret var underbart;varmt och soligt.

Bilderna togs med samma gamla kamera som jag tappat i golvet...







Så söta och mjuka :)









Det blev öl och nubbesallad på Kafé Fägnan.




Det var tätt mellan de faluröda stugorna på vägen upp mot kyrkan och det var mysigt att gå längs vägen...




Johannes tog kort när jag fixade till skorna ;P




De vita korna påminde mig om Frankrike när jag var där sist...:)




Midsommarstången :)




och självklart:..jordgubbar till efterrätt.


Det var min midsommar.
Hoppas ni också hade det lika trevligt igår!!


Ny kamera- äntligen :)

Yess ÄNTLIGEN har vi köpt en ny kamera. Vi har visserligen beställt den...men den ska vara här om 2-3 dagar så snart snart SNART kan jag börja ta bilder med bättre skärpa :) Och visst...det är ju ingen systemkamera MEN jag ska bevisa att jag faktiskt kan ta döläckra bilder i alla fall! ;)



Olympus X-43 (bildkälla: elgiganten.se)

Den fanns även i mörkblå men jag tyckte att den svarta var snyggare så vi beställde en sådan. Vilken tycker ni är snyggast??


Ny design

Har utvecklat den tidigare headern...vad tycker ni??

Före:


Efter:



Kaviar

Läste i Cosmo att kaviar hörs ska vara bra för håret för att de innehåller så mkt "omega3-syror som bygger upp keratinet i stråna". Och det låter ju bra! Men jag tror inte att de menar Kalles Kaviar utan annan dyr smörja som man köper i miniburkar i matbutikerna. Eller kanske det bara gäller för rysk kaviar? Vem vet!

- Än en gång, ber om ursäkt för suddig bild. Men jag tror att vi ska köpa en ny kamera i veckan eftersom att min kille sett ett bra erbjudande på en Olympus X-43. (- Haha låter som ett namn på ett rymdskepp i Percy Tårar av någon anledning...ni som sett den serien fattar vad ja menar :P)

Ha de bra!


bla bla bla...

VARNING FÖR MENINGSLÖST BLA BLA BLA...

Kom nyss hem från jobbet så jag känner mig rätt trött. Började jobba 7.00 i morse och imorrn börjar jag 7.15 så det blir nog en tidig kväll. Laddar upp ett kort som jag tog för några dagar sedan, för jag har inte tagit nå kort idag. Har liksom inte orkat.



Pratade med arbetsförmedlingen nyss och de var ju skitsura och otrevliga. Ville att jag skulle söka jobb som förskollärare- fast än jag har examen som fritidspedagog. Man behöver ju inte vara kärnfysiker för att fatta att jag inte vill söka jobb som något jag inte har examen för plus att jobbet var i Köping...jävla arbetsförnedring :P

Aja nu ska jag ta det lugnt och lukta på blommorna ;)


Fynd!

Regn regn regn - alltså passade det perfekt att spendera lite pengar ;)


..så jag tog bilen till storheden och gjorde lite fynd på Myrorna, och så hittade jag en present till syster Linda på H&M...


Sen sydde jag lite på en tunika som jag köpt på Myrorna och gjorde om axelbanden...


...och såhär blev den!! Hittade shortsen och skorna också på Myrorna. Det var ju så himla billigt. Ska fortsätta åka dit på storshopping fler gånger :)





Hittade också den här vita kavajen med små puffärmar:




Och gissa vad?!
Allt från myrorna, alltså kavajen, shortsen, tunikan och skorna gick på under 200 kr för allt. Jag är superlycklig!! :D Nu ska jag gå och hjälpa min kille med efterrätten till ikväll då vi ska ha myskväll tillsammans...

Ha en trevlig helg!


Kvällens outfit

Måste ju lägga upp en klassiker- dagens outfit alltså, fast idag blir det kvällens outfit som jag kommer ha på grillningen.

Var bara tvungen att le haha :)




Och gissa vad?! Jo, jag har putsat ALLA fönstrena idag!!!
- en stor bedrift av mig.

Viii hörs...


Ledig till måndag

Det här var sista dagen för sommaren som jag jobbade på fritids :( Det känns trist..trivs ju så bra där men det finns ju inget jobb där under mitten av sommaren!!

NU kan jag iaf se fram emot ledighet fram till på måndag då jag börjar jobba på äldreboendet. Därför ska jag passa på att njuta av allt som sommaren innebär; sol, bad, jordgubbar, grillning, blommor, shopping och läsning i det gröna ;)


Nu ska vi gå och handla allt som behövs till grillningen imorrn.
Trevlig kväll!!


Ny fräsch lampa in- gammal äcklig lampa ut....

Nu har den nya lampan åkt upp.
Jag började ledsna på den gamla lampan som hängt i kontoret ända sedan vi flyttat in så jag beställde en ny!!


Den gamla lampan...hängde inte snyggt precis!!


Tänker inte göra reklam men det var faktiskt snabb leverans. Fick paketet bara en vecka efter beställningen så jag slapp bli sjuk av väntan :P


Såhär ser den nya lampan ut. Mycket snyggare och den passar in till mönstret på tapeten och de vita spetsgardinerna.


Är så sjukt trött idag så ikväll blir det att ta det lugnt.
Snart blir det hamburgare och jordgubbsmilkshake :)

Ha en trevlig kväll!


Bildbomb!!

Har inte orkat skriva så mkt, men ska försöka bli bättre på det!! Har nyss sett Top Model -Blev inte förvånad över att Nicole vann!! Hon var så värdig det :)

Här bjuder jag iaf på lite bilder tagna i lillbyn:
(Från i lördags, när vi firade att mormor blev 70 år)


Blommorna som väntar på att få planteras ut...




En söt pelargon :)


Morfar och Johannes språkar i de gröna!


Mormor och morfars fontän-damm. Badade i den när jag var liten!! :)


Sånna vill jag också haa!!! :P


Middagen blev Buffé...mmmmums!!


Sen blev det ostbricka!! Gillar brie-osten bäst :)


På vägen hem såg vi regnbågen. De var fint!

Nu ska jag se Norska Hollywoodfruar och sen blir det att sova för jag ska öppna fritids imorrn 6.30.

Gnatt!!




hiss eller diss??

Nu ber jag om er ÄRLIGA åsikt.
Det är såhär att jag har grävt fram en gammal väska/shoppingpåse...jag tänker att den har djurmönster (som är inne nu) och den är ju också av plast (som tydligen också är inne nu) samtidigt som den är stor och rymmer mkt. Det som får mig att tveka är att den kan se ut lite som en "kärringväska" eftersom att jag inte är van att bära djurmönster...

Så jag undrar:
Kan jag ha den här på stan och vara stolt eller borde jag skämmas?
Hiss eller Diss??



Jag tycker nästan den är snyggare när man bär den med fickan inåt mot kroppen så att den inte syns...eller vad tycker ni??



-

Jahapp..det kom inte några barn!! Alltså får jag gå hem. På betald tid ;)
Nu blir de solning på högsta nivå!


Alicia :)

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att barnen ska komma, om det nu kommer nå barn eftersom att de är skolavslutning. Om de inte kommer får jag gå vid 11. Wiieee :)

Har börjat tycka att Alicia har grymt bra låtar så jag dunkar dem för fullt!! Här är de bästa med henne just nu: 






spindel

När jag låg ute i solen och läste Cosmo så dök den här äckliga spindeln helt plötsligt upp bakom tidningen, och den sprang MOT mig!! Alltså det är bara skitsnack att spindlar är mer rädda för oss för att vi är större än dem...det spelar ingen roll vad alla än säger. Jag kommer nog alltid tycka att spindlar är obehagliga!




Fixardag igen!!

Såg en jättesnygg kjol på H&M för några dagar sedan som var svart och vit-randig. Var precis på väg att köpa den när jag kom på idén att jag själv skulle kunna göra en sån :)

Så jag for hem och letade fram en gammal tröja som jag slutat använda för länge sen:


Och sydde om den till en snäv kjol. Såhär blev resultatet:





Förlåt för att min kamera tar så suddiga bilder ibland..den är helt knäpp efter att jag råkat tappa den i golvet med linsen ute :S Iförsig får väll skylla mig själv :P


Måste bara avsluta med en idolbild på mina vita :)

Vi höres!!
Ha en bra dag...


Baltider

Oj har inte orkat skriva nått i bloggen...men nu äntligen orkar jag :)

I tisdags såg jag, Maria och Malin SATC. SÅ bra film! Den får 5 av 5 av mig. Fattar inte varför de var så många som gav den dåligt betyg...jag tyckte den ägde.

Idag var det dags för syster Claras bal (9:ans). Därför fick jag hjälpa henne med smink och frisyr och det var jättekul. Alltid lika kul med smink och hår, man kan ju göra på så många olika sätt!


Vi kom överens om att en knut på ena sidan skulle passa bäst till klänningen så det fick bli det, tillsammans med ett halsband som vi fäste i håret :)


Vi avslutade med ett glansspray. Den här var jättebra och luktade massor av melon. Mums!!


Jag lyckades komma med på bild också!!


Sen blev det dags för sminkning. - Solpuder såklart :)


Ta-daa!! Såhär blev looken. Allt passar peeerfekt :)


Tog en bild ute i det gröna också. Snyggast på balen ikväll bliiir (trummor) CLARA! :D


Var tvungen att ta en mysig trädbild också hehe :P

Sådärja.
Kram på er!



Ny taklampa

Tänkte köpa en ny lampa till ett av våra rum. Hittade den här på Halens (300kr med frakten inräknad) men jag vet inte om jag ska köpa en svart eller en vit. Vilken är snyggast??







gula och blå

VARNING för ego-inlägg ;)

Det var någon som sa till mig att man inte kan ha gula ögon, för då har man gulsot. Men det FINNS faktiskt ögon som är gula och blå.

...mina är ju det!
Men jag kanske har gulsot utan att jag vet om det hahaha ;D


En dag på schtaan..

Idag var det inte tillräckligt varmt för att sola, 11+ i skuggan, så vi bestämde oss för att göra bort att fara till schtaan och köpa kostym till killen min (vi ska på hans brorsas bröllop i sommar).


Så det blev ett besök till Dressman.
Hade inget att göra medan han provade kläder hihi :)


Sen blev det fika.
Varsin kycklingwrap med cashewnötsås och cola. Supergott :)


Sen ville jag också lägga pengarna på något, så jag köpte det absolut nödvändigaste ;) Bodybutter (för att förra med citron var slut)- tyckte att det luktade fräschast med denna, och en ansiktskräm som jag inte testat förut. Var tvungen att köpa en som var anpassad för känslig hy (för att jag annars blir knallröd i ansiktet av nån anledning) så jag valde den här av OLAY :P


Vi var tvungna att fara hem sen för regnet och blåsten kom. Cyklade förbi ängen...här såg det sommrigt ut men vi höll faktiskt på att frysa ihjäl :P

Hoppas ni får en riktigt mysig lördag!


Min nya prickiga klänning

Älskar min nya prickiga klänning från H&M.
Måste bära den med leggings här uppe i kalla Luleå, men det funkar ändå! Jag har också mina älsklingsdojor och en bolero som jag sytt av en långärmad tröja- med knapp från farmors knappburk :)


Nu blir det att ta det lugnt och grilla med några vänner så länge vi orkar (blir nog inte längre än till 21, eftersom att jag hade öppning idag på en förskola).

Trevlig helg!


Det blev en fixardag...

Wiieee fick jobb idag!! 9.45 till 16 så det var perfekt. Har jobb imorrn och på fredag också så det känns heeelt okey ;) Det sjukaste är ju att jag inte kommer att plugga nå mer i år...GAAAAAHHHHHHHHHH!!!

Just nu har jag inget att göra. Finns inget bra på TV och min kille ser fotboll så jag får försöka underhålla mig med annat. Tog in en blomma som börjat vissna på balkongen och satte den på vardagsrumsbordet i ett glas med vatten på ljusfatet. Blev ganska sött:



Fick också en spontan lust till att måla om en kruka och ett gammalt porslinsfat till svart för att de skulle passa till balkongen. Grannen blev förvånad och såg lite förskräckt ut när jag sa att krukan skulle bli helt svart. Men jag tycker de är as-snyggt :)


- hmm jaa!! det ÄR en H&M-katalog under som skydd ;)


Avslutar med en (egoo)bild med mina favoritboots som jag köpte på rea i vintras, en flerfärgad minikofta från Lindex, gråa leggings från H&M och vit t-shirttunika från Bikbok. Rätt kul att jag har svart färg på tummen :D

Sov sött!!


Jordgubbar och wienerbröd

Hinner skriva ett inlägg idag trots allt. Har inte fått nå jobb än idag men kanske får ett framåt eftermiddagen. Vi får se! Tänkte försöka börja med en uppgift, den sista NÅGONSIN - iaf för i år hehe. Man vet ju aldrig om jag får lust att läsa vidare senare i mitt liv :P

Igår blev det gofika hos Clara. Jordgubbar och något slags wienerbröd med choklad och nötter...mmm så gott!! Btw..Hon kommer vara snyggast av alla på balen i år ;)



Tänk att Jordgubbar passar så bra till choklad.
Känns som att jag har jordgubbar i varje inlägg nu hihi...


RSS 2.0