Drömresan

Det blir inte så mkt uppdatering här! Är inte så duktig med min blogg just nu...men det är så mkt annat som är på G.

Just nu håller jag och min kille på att planera nästa resa. Den här gången blir det Malaysia i tre-fyra veckor. Vi har planerat att bland annat besöka Kuala Lumpur, Seri Kembangan, Terengganu, Perhentian och Redang och vi ska fara i juli nästa år (för att inte behöva sommarjobba hihi). Vi ska boka nu i december med Malaysian airlines och det känns suuuperpirrigt.

Jag har snott lite bilder från google för att visa vad vi kommer att se:

Båttaxi genom köpcentret i Seri Kembangan...


Bad i Terangganus små vattenfall...


Storshopping i Kuala Lumpur


Semester på Redang...


..och uppladdning på Perhentian island.

- längtar till min dröm blir verklighet


en nyhet!

Jag har börjat måla med akryl igen!


Det fattas bara en basker hihi


Tack för all uppvaktning och alla fina presenter!! Jag är supernöjd :)

Det har blivit allt från sushi, middag på Roya till egengjorda cupcakes och chokladtårta. Det blev en kort sammanfattning av veckan, orkar inte skriva så mkt mer. Det var iaf en riktigt lyckad vecka för mig!


Jag och Clara fixade cupcakesen tillsammans dagen före vi hade "familjekalas". De blev söta och goda med smak av citron och hallon.


Jag fick massor av fina presenter, bla den här mobilen "Samsung Galaxy 5" av mamma+familj.

Men alltså gud jag känner mig helt noob. Allt dehär med "android" och "apar" (vet inte ens om de stavas så) är HELT nytt för mig. Jag tar lite nya begrepp i taget...det var lite annorlunda på min tid med Nokia 3310 ni vet... 

Nu blir det popcorn med karln ;)


Till Clara Karin Maria Lundberg


Ett  STOOORT grattis på födelsedagen vill jag tillägna min kompis och lillasyster Clara som fyller 16 år idag. Oj du har blivit så vuxen!! Det känns som att det var igår som jag såg dig utklädd till Pippi Långstrump och jag sussade dig godnatt. Jag kommer också ihåg när jag skrämde dig då jag låtsades vara en häxa. Du som blev så rädd...och nu ser du på skräckfilmer med dina kompisar och planerar resor runt om i världen!! Ja tiden går fort. Men tur att du fortfarande vill vara med din gammelsyrra ;)

Love you!!!


fraise <3

Det här inlägget vill jag ägna åt mitt nya bodybutter med Jordgubbslukt. Det luktar precis så gott så att man vill äta upp det!! Jag köpte det för presentkortet som jag fick av The Bodyshop-klubben i födelsedagspresent.


Det här kommer inte räcka länge. Ge det 2 månader, om vi har tur :P


tips?

Den här veckan (eller nästa) ska jag på stan med min kille och så ska jag få grejer för att jag fyller år. Alltså jag ska shoppa - han ska betala ;) men jag vet inte vad jag ska köpa. Jag har ingen fantasi :P

Någon som har något tips?


Roya ikväll

Vilket snöoväder det är ute just nu! Det har typ snöat 1 dm på 1 timma...känns det som iaf :P

Ikväll ska jag och min kille gå och äta på Roya för att det är min födelsedag. De serverar tapas där och det ska bli kul att äta. Vi åt det när vi var i Mallis men där smakade det inte bra så vi hoppas på att det smakar godare den här gången istället!!

Här är en bild på min kille och mig.
 Den ser supergammal ut men den är faktiskt tagen i augusti i år ;)

TACK för alla gratulationer jag har fått idag. Ni är sötast!!


En norrländsk dag...

Nu har det snöat konstant sedan fredagskvällen och det finns inget härligare än att vakna upp, titta ut genom fönstret och se dethär på söndagsmorgonen:


Det är ju så mysigt! Jag är nästan påväg att ta fram julpyntet ;)

Snart ska jag och min kille till syrrorna på björx. Mormor och morfar är där och ska bjuda på fika och sen palt.

Riktigt norrländsk dag, med andra ord!


Klar!

Hela min kropp värker, mest mina armar. Jag har fått svettats och slita, förbanna mig över att det är så tungt...men nu är det gjort.
Äntligen!



Ja- det är precis vad det ser ut som!!
Jag har köpt alla julklappar för i år :)


Skum dröm, eller?

Jag måste bara berätta om en helsjuk mardröm jag hade härom natten...och jag kommer fortfarande ihåg den :P

Jag jobbade på fritids och trivdes jättebra med det (vilket ju stämmer med verkligheten) men sen en dag kontaktade arbetsförmedlingen mig och berättade att jag var tvungen att ta ett jobb som receptionist på universitetet om jag fortfarande ville ha lön, och hjälpa studenter typ som en syo. Helskumt. Jag blev såklart jättebesviken och vantrivdes som fan på universitetet med det jobbet. Rummet jag satt i var litet och grått och jag pratade aldrig med någon (vilket var konstigt eftersom att jag skulle hjälpa studenter...). Det enda positiva med det jobbet var att jag alltid kände mig snygg för att jag hade högklackat och snygga kontorskläder varje dag!

Men självklart så var ju inte universitetet bara ett universitet i den här drömmen, utan det var också en flygplats. En stor och ödslig flygplats. Så en dag när jag skulle hem ifrån jobbet så hittade jag inte ut för att det var så stort. Sen började en alkis jaga mig och då vaknade jag, helt genomsvettig...


Hahaha jag som receptionist??!! Var bara tvungen att sno en bild från google....

- tur att det var en dröm! :)


Nytt!!

Jag kunde inte vänta med den nya designen...;D

spindelpyssel

Oj vad mysigt det var idag på jobbet! Vi pysslade heela dagen.

Idag gjorde vi spindlar av garn, toapapper, piprensare som vi hängde upp på väggen framför ett spindelnät som vi ritat upp på ett papper. Ögonen som vi fäste på spindeln tog vi från samma mall som vi använde när vi gjorde fladdermöss dagen innan. Vi gjorde också munnar av tunnare piprensare.


Snodde bilden från Skapligtenkelts.se. Jag visade såklart också hur man skulle göra genom att själv göra en spindel samtidigt!Vi gick efter dehär enkla instruktionerna när vi gjorde spindlarna: http://www.skapligtenkelt.se/spindelgarn.htm 

Det var några som gjorde masker också som inte hade hunnit göra sådana tidigare under veckan. Maskerna var populära! Synd bara att jag inte hittade masker med mer tjejigare motiv, som häxor och prinsessor tex....får kolla upp det till nästa gång. Lite genusmedveten har man ju blivit genom utbildningen som tur är :P

Jag tar gärna emot tips på pyssel, om ni har!!


Pysseldagar

Jag har tagit fram en massa halloween-pyssel åt barnen (de som vill) som är på fritids nu under lovet. Tanken med pysslet är att barnen ska få ha det roligt och känna att de är lediga från skolan. De ska bla få prova på att göra dessa masker:

 

Hittade dem på denna sida: http://www.ungafakta.se/pyssel/halloween/


2 rosa

Jag var tvungen att köpa SOLO bara för att det följde med dessa söta nagellack! Jag brukar annars inte köpa SOLO utan läser hellre Cosmo. Men jag var bara tvungen...:)


Idag tror jag att jag ska måla naglarna i den ljus-rosa nyansen!


RSS 2.0