vilken färg?


(hm.com)

Jag har spanat in dessa snygga långklänningar från H&M och jag har bestämt att jag ska köpa en av dem. Tänk vad härligt till sommaren med ett par snygga sandaler :) 

Jag vet bara inte vilken färg jag ska ha??
Hjälp mig!!!


Lunch på isen

Idag är det superfint väder, soligt och bara 0 grader. Jag och min kille har varit ute sedan 10 imorse. Till och med lunchen åt vi ute på våra solstolar :)


- min kille tog det här kortet på mig innan vi började äta.


- Jag tog de här kortet. Vi ser ut som Barbamamma och Barbapappa haha ;P

Ikväll blir det middag med ett annat par och sen ska vi se Mello tillsammans. Hoppas ni får en härlig lördag!


"toppendag"

Igår hade jag inte direkt en toppendag...jag var så jävla slut men då var det också extra härligt att komma hem. Dagar då jag inte mår toppen känns det verkligen varmt i magen när jag inser att jag har folk som bryr sig, lyssnar på mig och älskar mig för den jag är <3


(bild från google)

På kvällen slog jag igång det bästa avsnittet av SATC - "the real me". Jag tycker att det är det absolut bästa avsnittet i serien, någonsin.

Nu ska jag strax iväg och jobba (skönt med sovmorgon). Efter jobbet kommer min kille och hämtar mig och så ska vi fara och handla och äta på Max. Jag tror jag kommer beställa Maria Montazamis kycklingburgare. Muumms haha ;)

Sen är det äntligen fredagsmys!!!


bara en dag kvar...

Torsdag idag - bara en dag kvar och sen är det helg och det känns som att det kommer bli en välbehövlig sådan. Jag är helt slut idag. Jag var så stressad över att jag skulle upp tidigt så det slutade med att jag somnade jättesent...typiskt mig!! Jag får ta igen sömnen i morgon istället då jag börjar lite senare.

Efter jobbet idag blir det träning. Om det inte finns plats på spinningen blir det zumba. Därför hoppas jag nästan att det inte finns plats på spinningen ;P


svart som vinbär

De dagar då jag inte kan använda fransk manikyr för att naglarna går sönder och blir för korta så använder jag de här nagellacket som jag fått av Hanna (en av mina syrror). Jag gillar färgen mycket eftersom att den är en blandning av plommonlila och svart. Jag tror att man kan kalla den "vinbär". Det bästa med den färgen är att den passar till allt, konstigt nog. Det som också är bra med att hålla naglarna målade är att de är lättare att spara ut dem när de är täckta av lack. De går ju inte sönder lika lätt då!


- man ser att de är använt..:P

Just nu har jag lunch. Är supertrött för jag började halv sju imorse. Fast det som är härligt med att börja så tidigt är att man slutar tidigare hihi. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt, steka strömming till middag (det kanske låter äckligt men vi sparar pengar till malaysia-resan i sommar...) och umgås med pojkvännen :)


Mina hairsavers


Jag måste erkänna att jag är beroende av mitt hår. Jag tror på allvar att jag skulle få ett nervöst sammanbrott om jag helt plötsligt skulle tappa allt, eller om det skulle bli avklippt eller nått. Är jag för ytlig om jag säger att mitt hår är min stolthet? I så fall tar jag den risken :P Därför inleder jag de här inlägget med att skriva om mina hårprodukter som hjälper mig att behålla mitt långa hår:


Jag försöker att tvätta håret så lite jag kan under veckorna, men efter jag tränat MÅSTE jag såklart tvätta håret. Då använder jag de här schampot för färgat hår. Sen efter jag sköljt ur schampot lägger jag inpackningen från samma märke och låter den vara i medan jag duschar klart, i typ 5 min. Jag struntar i att frisörerna säger att man inte ska använda inpackning efter varje tvätt för det funkar bäst för min hårtyp (lockigt och långt) att använda inpackning istället för balsam. Annars blir håret så torrt!


Mellan hårtvättarna använder jag torrschampo om jag bara vill fräscha upp det, eller OSISpudret om jag inte bara vill fräscha upp det utan också få volym. Sen sätter jag upp håret i hög knut eller behåller det utsläppt. Första gången jag använde torrshampot tyckte jag att det var dåligt, men det var bara för att jag glömt att "skaka flaskan före användning" haha ;)


De dagar då jag orkar platta håret och ha de utsläppt (vilket händer högst 1 gång i veckan) använder jag de här värmesprayet. De är superbra för de gör att håret går lättare att platta samtidigt som det blir lite glansigt.

Sådärja, det var mina hårprodukter!
Jag ska strax fara till jobbet (har ett pass mellan 12 och 16.30 idag) och sen blir det Zumba med tjejgänget. Efter det ska jag störa min kille när han ser hockey ;)


BB

Idag har jag varit på två olika ställen och jobbat..´(de sista är jag på nu), så jag är helt slut!! De positiva är ju att jag får betalt för 8,5 timmar och det behövs!

Jag såg förresten BB igårkväll! Alltså det är verkligen riktiga original som är med...de tror alla att de är supersocialt kompetenta, men haha alltså vi får väll se hur det är med den saken efter några dagar :P Jag vill iaf att Gurkan ska bli inröstad i huset! Han är ju superkul xD

Nu ska jag dra hem!


Söndagsbrunch

Jag provade att göra plättar med smak av kokos idag.
De var riktigt mättande...men sjukt goda!


Recept för 3 pers:
2 ägg
400ml kokosmjölk
2 dl vetemjöl
1 dl socker

Vispa ägg, kokosmjölk,vetemjöl och socker. Grädda.
Servera med bananer och vispad grädde.
- Kan inte bli enklare :)

Idag ska jag ta det lugnt, måla lite, se lite Big Brother (för att alla kommer snacka om det imorgon) och mysa med pojkvännen. Det känns förresten som att jag skriver varje dag att jag myser med pojkvännen...och det stämmer faktiskt att jag gör det varje dag! Annars är det ju ingen idé att man är tillsammans, tycker jag :P


min lördag!

Idag har jag varit en sväng förbi mams place. Mina syrror har så snyggt i sina rum...jag är lite avis faktiskt! De är båda så duktiga på inredning :)

Jag ska strax börja förbereda middagen. Vi ska äta thailax i röd currysås med ris och till efterrätt blir det persikopaj. Ikväll ska jag tvinga killen min att se melodifestivalen. Jag bara MÅSTE se den och han får ju se hockey nu så det går jämt ut ;D


Slutligen bjuder jag på en bild på min snyggaste blus från Gina Tricot.
De är det finaste plagget jag köpt där faktiskt :)


Music is all i need


Feel the adrenaline
Moving under my skin
It's an addiction
Such an eruption

Sound is my remedy
Feeding me energy
Music is all I need

(Who´s that chick? - Rihanna)

Älskar låten.
Älskar videon.

Mitt schema för idag:
1.Jobba
2. äta middag (tacos)
3. Mysa med pojkvännen framför TV:n

Hoppas ni får en härlig fredag!!


jobba-träna-äta-sova

Kl.09.00 imorse visade termometern minus 33 grader ute...helt galet?! ERKÄNN att det börjar kännas varmt ute. Jag sprang nyss på slemmis (ICA) en sväng och jag förfrös inte, helt fantastiskt!



Annars händer inte så mycket för mig här uppe i kalla Luleå. Jag och min kompis bestämde i helgen att vi skulle träna tre dagar i rad den här veckan (varav två är avverkade), alltså tisdag-zumba,onsdag-indoorwalking,torsdag(idag)-spin och core. Helt galet alltså. Jag har typ inget socialt liv med min kille och måste äta som ett svin för att inte gå ner i vikt! Å andra sidan har vi ju gjort bort våra "träna-minst-tre-gånger-i-veckan-dagar" efter idag vilket känns rätt okey.

Nu har vi ju helgen fri och kan ta igen de sociala livet med våra pojkvänner ;)


-100

Det känns som att det är typ -100 där ute...termometern står på -29 så det är inte långt ifrån!! Hur ska jag klara av att gå ut idag :S



Igår hade jag och min kille dubbeldejt tillsammans med ett annat par på en restaurang. De var mysigt. Vi beställde en alla <3-dag meny med bla. jordgubbar doppade i balsamicovinäger som förrätt!!

Nu ska jag äta en snabb lunch och fara till jobbet.
Direkt efteråt blir det zumba med några kompisar ;)


D-vitaminboost

Idag har jag hunnit vara så ytlig att jag har fixat naglarna inför imorgon. Nu är det fransk manikyr igen som gäller!! Jag tycker att det är det finaste, näst efter svartlackat alltså!

Strax ska jag ta på mig solbrillorna och gå ut på en promenad med en kompis ute i solen. Det är ju så himla fint väder idag så man måste ju passa på att få i sig lite D-vitamin.


(en bild från i somras)
- Kul att man får använda brillorna under vintern också :)

Ikväll ska jag och min kille sticka till pappa, fira hans födelsedag, träffa Clarasyrran och se Solsidan. Det blir alltså en lugn söndag för mig!


lördagsbrunch

Det känns som att jag är inne i en period där jag vill känna mig rik...jag gör en massa saker precis som om jag har råd med allt i världen! Idag tog vi en lördasbrunch på Unik tex..och det gör man ju inte direkt varje helg i vanliga fall :P Jag beställde en fruktsallad med turkisk yogurth och min kille beställde en baconmacka. Sen tog vi en semla och kaffe. Gott men dyrt! Jag tänkte först ta med mig kameran men jag ändrade mig i samma sekund. Det är ju mycket roligare att inte behöva tänka på att dokumentera allt jämt!!


(en bild som jag tog i somras)
Jag längtar till ljuset  och värmen kommer tillbaks och resan till Malaysia i juli.

Jag vill ha sommar nuuuu!! 


Dag 4: Måndag, gästerna far hem!

I måndags lyckades jag "låsa in" Kalle och Titti i lägenheten när jag och Johannes drog till jobbet på morgonen så de kunde inte ta sig till stan på fm som det var tänkt, så efter jag jobbat klart skjutsade jag dem till stan för att vara extra snäll hehe. Sen gick vi på stan ett tag och jag hämtade ut mina glasögon från Smarteyes som var klara och sen drog vi hem och åt middag tillsammans.


the bigger the better

Sen for Kalle och Titti hem till Stockholm. Det var trist!
Men vi vet ju att vi kommer att träffas igen :)


Dag 3: Söndag, STRIKE!!

I söndags väckte vi gästerna tidigt (vid halv 11 på fm). Det var inte meningen att vi skulle väcka dem då..vi råkade :P Som plåster på såren så belönade vi dem med en god brunch i form av plättar med grädde och lite juice.

Sedan drog vi vidare till pappsen och Kalle hjälpte honom med ett spel på datorn (ja du läste rätt, ett spel). Pappa blev helt överlycklig. Jag tror helt ärligt att Kalle gjorde hans liv lite bättre den dagen! :P

Efter det var det dags för bowling. Det var riktigt kul, framförallt för att det var länge sen sist vi bowlade. Alla hade felstavade namn på poänglistan utom jag. Det var Titi (Titti), Calle (Kalle), Jojjo (Jojje) och...jag :P Jag kommer inte ihåg nå poäng men jag spräckte iaf skamgränsen (100 p) i båda serierna och jag har för mig att de andra gjorde de också.







Kvällen avrundades med thaimarinerad fläskfilé med bakpotatis och vitlökssmör, chokladfondue med mintsmak och lite "vem vill bli miljonär"¨på vårt kära ps3.
Det blev inget vin den kvällen :P


Dag 2: Lördag, MELLO!!

Lördagen började med att vi städade som tokar i lägenheten. Sen drog vi iväg och hämtade Kalle och Titti på flygplatsen som kom ändå från varma Stockholm, bara för att träffa oss ;) (och kanske också för att se melodifestivalen hehe)...sen blev det lunch i "city", nya jeans för min kille, tillverkning av danny-skylten, middag bestående av tacopaj (utan tacokrydda) och uppladning inför mello.

(bild från google)

Att se Mello Live var dock inte lika kul som vi trodde...om man ska betygsätta hur kul det var att sitta i ett halvfullt cooparena så ger jag betyget 4 av 5 (därav sällskapet drog upp betyget från en 2:a..det som också drog ner betyget var att vi inte syntes i TV med vår feta och pimpade skylt). Swingfly var bäst!!



Efter mello drog vi till Allstar där vi "hängde" och spelade biljard. Det var det roligaste under hela kvällen, förrutom uppladdningen alltså ;) Kvällen slutade med att vi spelade "vem vill bli miljonär" på ps3 och var så trötta att vi råkade svara "havre" på frågan: "vad gör man pommes frites av?" 


Dag 1: Fredag, I-landsträningsvärk

Jag gick verkligen loss med presentkortet på Gina Tricot i fredags!!
Det roligaste med att shoppa så mkt på en gång var att jag inte slösade några pengar från mitt bank-konto samtidigt som jag försökte tänka "nytt" och köpte kläder som jag aldrig annars skulle ha köpt.

Men jag tror att de som jobbade i affären blev lite less på mig den dagen. De tyckte säkert att jag var skitjobbig som lämnade 20 plagg åt dem att hänga tillbaka i affären ;)

Det var detta som jag kom hem med, både sött och salt!



På kvällen var jag helt slut av shoppingen och hade ont i armarna. 
Det kallas nog I-landsträningsvärk :P


en dag i taget!

Det har hänt så sjukt mycket kul sedan i fredags...jag har så mycket att berätta så jag kommer ta en dag i taget från och med idag.

Dag 1 (senare idag): Fredag
Dag 2: Lördag
Dag 3: Söndag
Dag 4: Måndag

Lördagslängtan

Vi ska se Mello LIVE på lördagen med några kompisar som kommer upp från 08-staden och jag är supertaggad!!


Bilden hör väll inte riktigt ihop med hur jag känner...men haha.
Det är ju en bild på mig iaf!!

Just nu har jag långrast. Ska strax tillbaks till jobbet och sen ikväll ska jag rulla köttbullar (haha ja de är sant), lata mig och mysa med killen :)


RSS 2.0