Me likey :)

Jag beställde kläder från H&M i söndags och jag fick dem igår. Det var den snabbaste leveransen jag varit med om från dem. Annars brukar jag få vänta en månad minst. Tre av juvelerna är nedan på bild:


Lite skrynkliga. Men det ska jag fixa till innan resan till Kroatien i maj. Till dess får de se ut så här.
Min svarta jumpsuit kommer nästa månad precis innan vi åker.

Igår var jag på AW med några kollegor <3. Ikväll ska jag till Allstar med äldsta syrran och våra respektive. En fullspäckad helg med andra ord!! Me likey :)



Vårig inredning

Vi har haft övernattande besök här ända från torsdag. Det började med att min snälla kusin sov över här natten till fredagen. Då firade vi att han fått jobb som civilingenjör på SCANIA - rätt maffigt ändå. Sedan sov min killes föräldrar här fredag-idag. Det var trevligt och vi gick på Storheden och shoppade loss (-eller det var mer min svärmor som shoppade. Jag tittade mest).

Det märks att vi har haft besök för lägenheten är full med tulpaner i våriga färger. Jag skulle jämt vilja ha så här men det blir ju rätt dyrt om man ska köpa tulpaner varje vecka åt sig själv :P







Just nu sitter vi ute i solen på balkongen. Det gjorde jag i förra inlägget med för en vecka sedan haha. Jag har nyss beställt lite kläder från H&M. De hade så fina sommarkläder så jag passade på. Vi ska ju åka till Kroatien i maj så det passar bra med lite snygga sommarkläder till dess.

Nu ska jag ta det lugnt och njuta med min kille ;)


Fika på balkongen

Jag och min kille har nyss fikat nybakade banan- och mango-muffins ute på balkongen. Vi sitter fortfarande ute och solar, lyssnar på diggilistan på P3 och njuter av söndagen. Snart ska min kille se Skellefteå-Modo, därav koppen på bilden;) Jag kanske ska dansa till youtube igen. Igår dansade jag i 2 timmar i sträck för att det var så kul. Om ni vill dansa till roliga koreografier så sök på "Sensazao Crew".


Kopparna och muffinsfatet är gåvor, muffinformarna är från Lagerhaus. Servetterna och duken är från IKEA.

Det är härligt att ha bärbar dator och kunna sitta i solen samtidigt som man skriver...
 Jag kanske vänjer mig?!


ZUMBA på youtube

Idag orkade jag inte gå till gymmet så jag tränade hemma istället. Eftersom att jag inte är en sådan person som gillar att göra armhävningar och sånt så tränade jag zumba istället. Jag satte ihop ett program på youtube med olika zumba-koreografier. Här är några av de låtar jag tränade till:















Som sagt...det är den bästa träningen som är HELT GRATIS!
Det finns alltså ingen ursäkt till att inte träna en slösöndag ;)

Nu ska jag bara slappa och strax blir det parisare till middag.
Kanske blir någon film ikväll också, vi får se vad min kille vill.


Små förändringar

Vilken härlig dag! Vi har nyss kommit hem efter att ha varit ute på isen, ätit "Bullens" och druckit kaffe i solen. Det var härligt att ladda energi och nu har man fått lite rosor på kinderna :)

Jag tog inte några kort ute på isen, för jag passade på att njuta istället. Jag har istället fotat mina senaste förändringar i vardagsrummet. Jag var ju på IKEA förra veckan och köpte lite grejs, bla en bit tyg och en lampskärm.
Så här blev resultatet efter att jag klippt och fixat lite:

Ovanför är en bild på tyget som jag köpte.
Ramarna är också från IKEA. Så här blev resultatet:






Jag tog fram vår fina silverbricka på vardagsrumsbordet och satte tyget på den. Tekannan är en gåva från släkten, ljushållarna har jag haft i flera år och servetterna är ett fynd från i somras. 



Det blev bra när jag bytte ut min vita lampskärm till denna färg-granna sak. Den passar liksom bättre in i vardagsrummet.
Jag tycker att det blir för blekt att ha en vit lampa i ett rum med vita väggar.

Den vita lampskärmen fäste jag istället på en gammal lampfot och satte den på en svart bänk i vardagsrummet
som var näst in till den beigea fondväggen.



Lampfoten är ett vintage-fynd och jag köpte den för att jag gillade formen och den mörkbruna färgen på den.

Det är roligt att göra om hemma. De är de små förändringarna som gör störst skillnad!
Ikväll blir det mello, såklart. Loreen vinner.


Måndag

Det känns att det är måndag. Jag är så trött...och jag har avbokat dagens träning. Jag orkar inte gå och dessutom har jag bokat in zumba på tisdag, indoorwalking och cxworx på torsdag så jag tror jag klarar mig.

Imorgon börjar DH, sista säsongen är det dessutom. I reklamen såg jag att Bree fortfarande levde, så hon tog alltså aldrig självmord?! Det blir spännande :)


kanal5.se

Ikväll blir det lugna puckar. Jag ska förbereda lite inför helgens afterski-party. Om jag inte ens orkar det så blir det nog soffhäng ;)


E-type

Nu är jag i ske-å hos mina svärföräldrar. Vi ska snart åka in till stan och söka efter en speciell vit klänning till mig. Jag hoppas jag hittar den rätta ;)

Här är en bild på mig i mitt originalhår. Jag tog bilden igår precis innan jag plattade mitt hår. Den här bilden blev rätt bra. På andra bilder där jag inte har plattat hår ser jag mest ut som e-types syrra, eller kusin. Jag trivs bäst i plattat hår och jag har aldrig utsläppt hår om jag inte har plattat det :P

Vintagefynd

Det är så najs att vara ledig idag. Jag kompar. Älskar komp <3

Igår var jag på H&M och Myrorna med syrran. På H&M hittade jag bl.a. en skitsnygg bikini för bara 100kr, vilken blir perfekt att använda i maj då vi åker till Kroatien. På Myrorna köpte jag en mindre snygg skjorta och en jeansväst som jag ska använda på afterski/pistvakts-partyt nästa fredag.

Jag hittade även denna supersöta lilla sminkväska för bara 10kr. Jag har sett att det finns likadana på FACE och jag har alltid velat ha en sådan men jag har som aldrig orkat köpa den pga priset. Men 10 kr känns ju helt okey att betala för den.




Den passar perfekt i hyllan i badrummet

Idag åker jag till Ske-å tillsammans med min kille och bor hos hans föräldrar.
Det blir en lugn helg för mig. Jag ska njuta av mitt mini-sportlov ;)


RSS 2.0