Absolutely Flawless

...eller? Man kan ju försöka iaf.
 
Det här är säkert ingen nyhet för er, men för mig är det de! Om man beställer sin bareMinerals-foundation på Beautybay.com behöver man bara betala 200kr istället för 450kr i en butik/på nätet här i Sverige. DET är najs!
 
 
 
Om man dessutom avslutar med lite lystergivande mineralpuder på kinderna blir det ju topnotch! Den här från Make Up Store i färgen "sinai" är jättefin.
 
Om ni tycker att jag använder för mycket Stockholms-slang är det för att jag laddar inför Den Ultimata Bratfezten 2012. Hoppas att inga brats i Stockholmsområdet tar illa upp nu...men vi gillar er stil. Om vår pappa hade betalat vår shopping så hade vi lätt sett ut som er här uppe i LÅ. Men tyvärr så måste vi pröjsa med egna cash och då får de bli vad de blir..;)
 

Lumière

Det jag gillar mest med vår lampa i sovrummet, är att den ger ifrån sig ett sånt häftigt ljus.
 
Jag gillar också det asiatiska stadsmönstret i lampan i vardagsrummet.
 
Lampor måste ju vara den viktigaste inredningen i ett rum. Med lampor kan man ju förändra färgen på tapeten och ändra sinnesstämningen. Dessutom så är det ju viktigt att känna att det är mysigt att komma hem! Det finns inget värre än kalla ljus som ljuset av lysrörslampor...usch och blä!
 

Hallon, Choklad och Mango

Köpte lite nya linnetyger för ett tag sedan för att göra om våra kuddar. Resterna som blev över ramade jag in.
 
 
Det är alltid kul med lite förändring nu när hösten är här! :)
 

Testing testing!

tidigare i veckan övade jag lite med min lilla Nicon. Jag passade på när det var soligt väder...något som vi inte har för ofta den här tiden på året.
 
 
 
 
Nu ska jag skriva kommentarer till bilduppgiften! :)
 

RSS 2.0