ÄNTLIGEN....

SEMESTER!!
Jag har fem härliga lata veckor att se fram emot. Det är något lyxigt med att få betalt medan man inte gör ett skit. Jag ska passa på att n j u t a :) Hoppas bara på bättre väder...


weheartit


Ikväll ska vi käka grillade burgare och se film med Hanna och Max.
- en lugn start på ledigheten alltså :)100% midsommarDet blev en lugn midsommar. Vi drack te tillsammans och gick och la oss prick kl.20. Jag var pigg och utvilad dagen efter....NOT!!!


Dötid

Igår gick vi ut på nyöppnade O´learys. Det var sköj men som vanligt har jag inga bilder från förfesten och krogen. Men när jag väntade på att klockan skulle slå "förfest" tog jag lite bilder hehe. Det finns mycket man kan göra av lite dötid!
Idag ska vi bara DEGA i soffan, ta det lugnt och käka pizza. Nu är det bara tre veckor kvar till semestern. Det känns skönt att jag har semestern i juli för just nu känns det inte som sommar här uppe i norra Norrland.

Ha en härlig söndag!!!


Kroatien 19/5-26/5


frukosten


Utsikten från balkongen


Stranden


Gränderna


Fikat


Promenaderna längs strandkanten


Utsmyckningen längs stigarna


Utflykten


De goda middagarna


Split


Solnedgången

Det var en superhärlig resa och som vanligt så fick jag ångest när jag reste hem. Nästa gång reser vi dit i september istället.

Det bästa med hela resan är att vi inte har missat den (förhoppningsvis) underbara sommaren i Sverige. Nu ska vi åka till stan och växla Kona till Kronor.RSS 2.0