(:

Varje gång jag tänker på dig blir jag glad <3Lindas dagIdag har min yngsta syrra födelsedag. Nu är hon inte fjortis längre ;) (hon fyllde ju hela 15 år hehe). Jag hänger inte med hur fort tiden går, hon växer snart ifrån mig och nu är det ju mest killar som gäller. Tur att hon fortfarande vill komma och hälsa på ibland så att hon inte glömmer bort mig..

Av mig fick hon ett par nya blommiga glajjer i födelsedagspresent. Här är det deras katt Kosmos som provar dem:


Grattis på födelsedagen Linda!
Hoppas du får en underbar dag <3


Massor massor...

Idag har jag hunnit med massor..!!

- handlat på Storheden från 10 till 14
- sytt ett par shorts av mina gamla dieseljeans
- grillat revbensspjäll och ananas
- solat
- tagit ett lååångt bad

Nu är det bara lördagsmys med killen som gäller. Vi ska ladda inför morgondagens födelsedagskalas och varva ner efter veckan som varit.


Det här brandröda nagellacket samt en kort t-shirt och en rödprickig tubtop följde med hem efter dagens shoppingtur.
Jag är helt galen i den färgen!!


Jag tänkte att när de ändå låg orörda i garderoben sedan flera år tillbaka så passade det bra att göra om dem till shorts istället. De blev fina med mitt flätade bälte :)


Sommarhäng

Gårdagen blev härligt spontan som vi spenderade tillsammans med en barndomsvän till mig och hennes kille. Den började med strandhäng på Storsand, middag på KG, Hanna hälsade på, rosé på Roasters (vi var ju tvungna att fira jobben) och avslutades med Baksmällan 2 på SF. Vi hade inte planerat något av det men ändå blev det så himla härligt och kul!!

Som vanligt har jag inga bilder. Jag har typ aldrig det när jag har haft det som roligast...så jag laddar upp två bilder som inte alls har med sammanhanget att göra hehe ;)
Bilderna är från min och min killes balkong

Idag är det lite sämre väder så vi kommer ta det lugnt hemma, kanske grilla till middag och dra förbi mamma en sväng.


"Det går bra nu!"

Jag kan sammanfatta de senaste dagarna med en enda mening:
"Det går bra nu!"

Som sagt..det går bra nu! Snart "semester", sommarvädret är här, jobbet till hösten är säkrat...jag är bara så lycklig just nu. 

Här är lite bilder från söndagen då vi firade mormor som blev hela 71 bast:

Min kille kände lugnet


Hanna solade på balkongen :)


Hero följde med såklart


Mormors blomster


Linda solar sig i MINA glajjor ;)


Jag invigde min maxiklänning

Idag vet jag inte vad som händer. Det spelar ingen roll för mig jag blir nöjd vilket som. Träningen ikväll är iaf säkrad!!


Sjösättning

Vilken härlig dag det har varit! Jag tror faktiskt att den här dagen var första riktiga sommardagen - och det var perfekt dag för att sjösätta båten :)

Det blev en tur från Karlsvik till Lövskärs hamn med fika, skratt och mycket sol. Jag njuter alltid lika mycket när jag får komma ut på vattnet. Här är lite bilder:


Vädret var som sagt mest sol men med några störiga moln :P


Jag och Clara solade på "däck" medan båten puttrade fram...


Det var varmt och härligt. Årets första riktiga sommardag faktiskt!


Vi åkte under Bergnäsbron på vägen till Lövskär


Pappa styrde båten med foten :D


Voppie följde med!


Det blev också lite båtfika :)

Imorgon blir det fullsäpckat schema med en snabb sväng på stan, träning och sedan avslutas allt med att pappa bjuder på grillat.


Livet är för kort för att vänta...

Nu är jag less på att det är kallt och regnit ute. Jag är less på att vänta på finare väder! Så idag bestämde jag mig för att ta ut pelargonerna på balkongen, även fast det är lite för kallt för det. Men vi ska faktiskt fara bort i juli så jag behöver hinna njuta här hemma under juni.
Livet är för kort för att vänta, helt enkelt!

Idag blir det cardio crossfit och efter det ska jag bara ta de lugnt. Imorgon blir det sjösättning. Jag längtar till att få komma ut på havet :)


RSS 2.0