30 september

Vi ska strax åka till Skellefteå och stanna där över helgen. Veckan har gått fort och nästa vecka kommer nog gå ännu fortare. Då blir det fullspäckat med träning, kvällsföreläsning och födelsedagsfiranden. Jag ser fram emot roliga dagar :)


Och pelargonerna har flyttat in i lägenheten.
Det märks att det är höst!


Höstiga helgbilder

Bilderna är från en höstpromenad på Porsön i Luleå, och på sista bilden fastnade min söta kille.


Tid för skönhet

Jag ska köpa en ny foundation och ett nytt knalligt läppstift på makeupstore. Köper man det är man ju uppe i 400 spänn och det är nästan lika mycket som man betalar för en makeup-kurs! Så jag ska ringa och fråga deras butik om jag kan köpa de här produkterna, lägga till det som fattas för kursen och spara kursen till senare. Hoppas det går!


Jag smäller upp en bild på mitt favorithalsband från Malaysia! Jag har aldrig använt det, men de är fortfarande min favorit. Det har istället fått bli en fin inredningsdetalj i badrummet. Knas, eller hur ;P


Tema: Höst

Jag är ju ingen modebloggare, men jag måste ändå lägga upp en bild på mina senaste inköp från stan. Jag är nöjd över köpen därför att jag nästan inte köpte några andra kläder den dagen! Jag var helt enkelt tvungen att spara pengarna till London-resan i oktober!! Jag har hört rykten om att det är bästa shoppingen där...:)Ett par vinterskor och två varma sjalar.
Bara ytterkläder, det är en bedrift! :)


Finns det något som du skulle vilja göra men aldrig har vågat?

Det känns som att jag i varje inlägg skriver: Gud vad veckan går fort! Men veckorna GÅR faktiskt alldeles för fort...jag hinner ju inte börja längta till helgen innan det blir helg. Imorgon är det fredag och jag fattar ingenting :S

Jag fick en fråga idag, den löd: Finns det något som du skulle vilja göra men aldrig har vågat? Jag kunde inte svara på den frågan. Jag hade inget svar! Jag gör redan allt som jag vill göra.Idag har jar löneförhandlat, för jag visste att jag skulle ångra mig om jag aldrig hade försökt
- och de känns så himla bra nu efteråt att jag vågade!


Hösten är vacker!


Är detta sista varma dagen för i år?
Det är lika bra att gå ut och passa på att njuta.

Jag gjorde Cosmo-testet idag. Det visade sig att jag var en riktig "sparare". Det var inte nått nytt precis. Jag visste ju redan att jag hade god koll på ekonomin...men visst är det kul att få lite bekräftelse ibland ;)


Cosmo

Gårdagen blev supermysig. Jag och min kille vandrade runt på stan, lämnade in mina tavlor för inramning, köpte en ny höstjacka åt min kille och fikade på Café Lina. Sen avslutade vi dagen på Allstars där vi gick all-in med trerätters och dryck. Det var första kvällen jag provade dricka en Cosmo - och den var riktigt god faktiskt!


Cosmo (drink.se)

Idag blir det all-in med Zumba och förhoppningsvis också en långpromenad med en av mina bästa vänner. Sen får jag ju inte missa Idol ikväll. Har Electropop-låten på repeat i huvudet just nu ;D


Inför!

Idag ska vi åka in till stan och rama in mina tavlor inför utställningen. Jag har både längtat och fasat över detta. Det känns liksom som att jag tror att jag är bättre än vad jag egentligen är när jag vill ställa ut mina verk. Alltså jag ska ju bara ställa ut dem på ett ställe där amatörer ställer ut, men ändå. Det känns sjukt speciellt.

Jag funderar på om jag ska vara anonym, för om det är någon som tycker att tavlorna ser fördjävliga ut så behöver jag ju inte skämmas. Samtidigt är jag sjukt nyfiken och vill få reda på om någon faktiskt tycker om dem ;)Efter inramningen ska vi äta middag och fira att det var lite mer än ett år sedan vi förlovade oss. Det måste man ju fira!


Hjortron

Gud vad jag känner mig rastlös idag...jag har nyss kokat sylt på hjortron samtidigt som jag haft en inpackning i håret. Jag kanske måste varva ner, det är ju trots allt söndag?! Det är iaf väldigt härligt att jag slipper följa med och plocka bär. Har sluppit det ända sedan jag flyttade hemifrån och jag saknar det INTE. Jag kommer nog aldrig bli någon hurtig bär-plockar-människa...skönt att det finns bär att köpa i affären istället! :)


Lördag

Så härligt det är med helg!
Veckorna bara flyger förbi...

Igår blev det hemmamys hos oss,
tidigare idag blev det shopping med yngsta syrran
och ikväll blir det middag hos några vänner :)Panik på spexet

Igår var jag på Spexet i Aula Aurora på universitetet. Det är typ en teater för studenter, men jag kom in i alla fall även fats jag inte är student. De var riktigt kul (så länge som jag orkade vara där) och salen var full med folk.

MEN!
Mitt i allt fick jag flashbacks från vår brandutbildning med jobbet och så kom jag att tänka på: var sticker vi om det börjar brinna? Den enda brandutgången jag visste var den lilla dörren vi gick in igenom. Om du vill förstå min plötsliga panik så kolla den här kortfilmen på youtube. Det är samma film som vi fick se på utbildningen:
http://www.youtube.com/watch?v=D4xaWMKBlw4

Som tur var började det aldrig brinna. Men OM det hade hänt...


RSS 2.0