seg-Söndag

Detta är en riktig seg-Söndag med stort S. Jag har inte varit ute på heela dagen och gud vad skönt det är...Pappa har varit förbi en sväng och strax kommer några kompisar förbi. Vi ska beställa pizza. GAH vad gott!!

Just nu taggar jag inför veckans träningspass. Det känns skönt att vara igång på allvar och träna 2-3 ggr/veckan. I morgon ska jag träna bodybalance, på tisdag blir det zumba och på torsdag blir det indoorwalking och CXWORX för att träna coren lite extra. Jag har även funderat på att köpa nya träningskläder och är sugen på dessa:


billigt från Ginatricot.se - hoppas att de finns att köpa på stan!


Lite mer personlig...

Jag har haft en sjukt händelserik vecka, både på jobbet och privat. Jag visste redan för en vecka sedan att det skulle bli mycket att göra så därför la jag in en massa foton med automatisk uppdatering i bloggen. Men det blev ju sjukt opersonligt! Det går ju liksom inte att vara personlig en vecka i förväg...iaf inte för mig :P Därför kommer jag nu uppdatera färre inlägg i månaden som är lite mer personliga.

Idag ska jag försöka ta det lugnt och varva ned efter vardagsvirret och ikväll ska jag och min kille på avskedsfest. Det är några vänner som ska flytta till huvudstaden! Känns sorgligt att gå på den festen, men samtidigt kul såklart.

Nu ska jag ladda upp några bilder på fejjan från nyårsfesten.
Bättre sent än aldrig ;)


snö

Vintern är en fin årstid.Det här kortet är taget vid tolvtiden en lördag då jag gick till mamma.


HallonlakritsJag tror jag bryter mot exakt alla skönhetsregler när jag använder denna i ansiktet. Men min kille tycker att den luktar hallon-lakrits och han älskar den lukten...så why not?!

 


Apkoll

Jag vill ha dessa till jobbnycklarna.
De är ju perfekta för att hålla reda på vilka ställen alla nycklarna leder till!(bluebox.se)

Dessutom är de ju supersöta :)


Mina "stå-skor"

Extremt snygga att stå i, inte alls lika snygga att gå i!


Bra start!recept för 1 person:
1 dl fiberrik havregryn
1,5 dl vatten
0,5 dl blåbär
mjölk

Blanda havregryn och vatten. Kör i micron på full effekt i 1,25 min.
Rör ned blåbär. Servera med mjölk.

Mmums :)


Kaffesugen..?

Jag skulle vilja ha en sån här planteringskopp istället för en vanlig kruka. Men det fulaste skulle ändå vara om jag kom med den till jobbet sägandes: "Gud vad kaffesugen jag är!" Den är ju lika stor som en kaffekanna...


(mixin.se)


Gammal tekanna

Det här är släktklenoden som jag fick i somras...jag gillar utseendet på den.

Dessutom är den mer än 100 år gammal - och sånt är ju rätt charmigt!


Another year older...but still looking hot!

Jag fick dehär kortet av min syrra i november förra året då jag fyllde år...och det är så gulligt så jag bara måste ha kvar det på kylskåpet.Jag hoppas att det stämmer ;)


Provisoriskt hjärta

Detta är en provisorisk lösning åt min bångstyriga växt.Jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar lösningen eller inte...


Faith makes things possible...not easy

Nu är äntligen tavelhyllorna uppe på väggarna i köket. Det var verkligen inte "easy" att sätta upp dem pga våra betongväggar, men det var det värt!Det känns skönt att få upp lite fina kok/bak-böcker.
Plåt-tavlan på tornet i Paris får också plats! :)


Fint på handfatet

Släng inte dina blommor bara för att de har börjat sloka! Detta är säkert världens äldsta tips, men det är jättefint att klippa av stjälken och sätta dem i ljushållare. Sen kan man placera ut dem på olika ställen i huset, som tex på handfatet i badrummet.

Visst blir det gulligt?!


Nytt i min kyl

När jag och min kille åkte och handlade hittade jag den här. Jag har inte smakat den än men jag tror att den kommer att smaka riktigt gott blandat med keso och havregryn som "recovery meal" efter mina träningspass."Tillsammans gör vi gott."


Söt pastell

Jag fick detta i julklapp av mina syskon...Visst är det fint!

...men jag tror att de vill att jag ska baka cupcakes till dem ;)


One Love, One Dream, One Heart

Det finns faktiskt en hel del söta saker på Dollarstore, bland annat de här:Åh vad jag gillar burkar med lock.
De är så gulliga och så gillar jag att man kan se allt de goda som finns i dem.Jag var även tvungen att köpa de här lilla hjärtat med texten.
Jag gillar budskapet! :)


färgklickar

Jag fick världens bästa inredningstips för att fylla tomrummet efter alla julsaker och det var att köpa hem tulpaner.De hade tre buketter för 99kr på Växtriket - och det var det värt!


RSS 2.0